fbpx

A început Spring SuperBlog 2019! Înscrie-te ACUM!

A început Spring SuperBlog 2019! Înscrie-te ACUM! Pentru a te înscrie trebuie să ai minimum 16 ani, să deții un site personal / blog redactat în limba română, care să aibă cel puțin 20 de articole publicate și minimum 3 luni vechime. Nu contează traficul de pe site. Nu contează numărul vizitatorilor! Nu contează nișa blogului atât timp cât este un blog decent și care nu are un conținut licențios sau cu un caracter explicit amenințător, abuziv, instigator, de hărțuire, rasist, antisemit, xenofob, misogin, pornografic și așa mai departe.

Bloggerii care au între 16 și 18 ani pot participa la Spring SuperBlog 2019 doar cu acordul părinților / reprezentanților legali, iar acordul trebuie comunicat în scris pe adresa e de e-mail a organizatorului: superblog@swissplan.biz.

Așadar, dacă ești blogger și te încadrezi în criteriile menționate mai sus, te invit să te înscrii la Spring SuperBlog 2019. Probele sunt opționale, însă cu cât participi la mai multe, cu atât șansele tale de a ocupa locul 1 cresc exponențial.

A început Spring SuperBlog 2019!

Înscrie-te la Spring SuperBlog 2019 aici!

Scrie un articol pe blogul tău în care îți anunți participarea la Spring SuperBlog 2019, completează formularul și gata, te-ai înscris oficial și poți participa la probele competiției.

Prima probă a fost deja publicată, sponsorul este Christian Tour, iar premiul este… suspans… suspans… un sejur de 7 nopți în Tunisia pentru câștigătorul / câștigătoarea probei și pentru însoțitoarea/însoțitorul acestuia/acesteia, cu plecare pe data de 15.05.2019. Pachetul include cazarea într-un hotel din oferta Christian Tour, biletele de avion, zborul direct din București cu charter operat de Christian Tour și regimul de masă all inclusive. Premiul nu include, însă, și excursiile opționale de la fața locului.

Enunțul probei „Christian Tour susține dreptul la vacanță” îl găsești aici. Termen limită de participare: joi, 7 martie 2019, ora 23:59. Așadar, grăbește-te să câștigi vacanța în Tunisia!

A început Spring SuperBlog 2019! Premiile în bani, vouchere, produse, vacanțe și așa mai departe vor veni de la: AIA Proiect, Anunțul Telefonic, AutoSchunn, AutoGedal, Borealy, Christian Tour, Cutia.ro, Dodo Pizza, Europa Travel, Farmec, Hotel Miorita Neptun, Sidonia Dragusanu, Smart Diet Experience, Somproduct, Travel Minit și Vindem Ieftin.

Exact cum am scris și în mesajul pe care l-am scris pentru SuperBlog, există numeroase beneficii și avantaje pe termenul lung ale participării la această competiție.

Așadar, dacă dorești ca pe viitor să-ți monetizezi blogul, adică să câștigi bani de pe urma pasiunii tale, iată cu ce te ajută participarea la Spring SuperBlog 2019:

 • Înveți cum să scrii un advertorial creativ.
 • Înveți cum să optimizezi SEO un articol, indiferent dacă este avertorial sau nu.
 • Ai oportunitatea de a te face remarcat în fața sponsorilor care, ulterior, pot apela la tine pentru o colaborare pe termen lung.
 • Intri într-o comunitate mare și frumoasă de bloggeri creativi de la care vei învăța numeroase lucruri utile.
 • Îți poți face mulți prieteni.
 • Ai oportunitatea de a scrie advertoriale creative care, ulterior, îți pot atrage numeroase colaborări fructuoase.
 • Poți câștiga numeroase premii în bani, vouchere, produse și chiar vacanțe;
 • Te distrezi.
 • Înveți ce înseamnă emoțiile constructive.
 • Înveți să scrii despre ORICE, lucru extrem de important dacă vrei să-ți monetizezi blogul pe viitor.

Poți participa la Gala SuperBlog care, din punctul meu de vedere, reprezintă premiul suprem!

 • Îți depășești limitele creativității.
 • Înveți să scrii pe o temă impusă.
 • Te obișnuiești să respecți termenele limită, atât de importante în orice tip de colaborare;
 • Poți câștiga locul 1 și, astfel, vei deveni cel mai bun blogger din cei peste 100 de participanți. Îți dai seama ce satisfacție vei avea când vei ocupa locul 1 din peste 100 de participanți?

Și lista continuă…

Eu am câștigat Spring SuperBlog 2016, de aceea, din experiență îți spun că NU există o cheie pentru ușa succesului, însă vestea bună este că ușa succesului NU este încuiată.

Te provoc să câștigi Spring SuperBlog 2019. Competiția o vei duce cu tine și cu propriile tale limite. Lupta o vei duce cu scenariile din mintea ta. Cu cât mentalul tău este mai puternic, cu cât gândești mai clar și mai obiectiv în ceea ce privește participarea ta la SuperBlog, cu cât articolele tale sunt mai creative și mai ingenioase, cu atât șansele tale de a ajunge pe locul 1 cresc exponențial.

Am scris aici Cum Să Câștigi Competiția SuperBlog! A început Spring SuperBlog 2019! Ce mai aștepți pentru a te înscrie?! Încearcă-ți calitățile, iar norocul o să-ți surâdă!

Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: