fbpx

Banii vorbesc despre mine DE BINE! Despre tine ce spun?

Banii vorbesc, mamă! Mi-ai demonstrat prin fapte că iubirea, sănătatea, respectul, binele, frumosul și bunătatea nu pot fi cumpărate cu bani! Mi-ai insuflat dragostea pentru învățat! Am învățat. Mi-ai stârnit curiozitatea. Azi curiozitatea mă determină să-mi depășesc limitele. Mi-ai spus că sunt specială. M-am străduit să te fac mândră de mine. Mi-ai spus că trebuie să devin CINEVA. Din dorința de a fi CINEVA, am ajuns să-mi conștientizez potențialul. Eu sunt cel mai mare competitor al meu. Sunt cea care stabilește limitele. Eu sunt începutul și sfârșitul. Din mine iau naștere dorințele și tot în mâna mea se află puterea de a le îndeplini.

Banii vorbesc despre mine, îmi amplifică personalitatea!

Independenta financiara
Independenta financiară este o stare de spirit, nu doar un obiectiv!

Și ce crezi, mamă?! Eu vreau TOTUL! Și știu că pot avea TOTUL. Schimbarea începe cu mine! Banii nu sunt scopul și nici centrul existenței mele, ei reprezintă doar un rezultat firesc al încrederii în mine. Astăzi munca este plăcere, joacă, inspirație, creativitate, pasiune, evadare și… mai ales, o calea de a face lumea în care trăim mai frumoasă. Viața nu e o luptă pentru bani. Viața este o călătorie a sinelui…

Mamă, tot ceea ce sunt astăzi, îți datorez ție! Mi-ai dat și o mică educație financiară, însă m-ai învățat, mai ales, să fiu om, să fiu curioasă, să respect, să nu mă las ghidată de orgoliu, să învăț să ascult, să încerc chiar dacă sunt paralizată de frică, să câștig cu recunoștință, să pierd cu capul sus și cu lecția învățată, să respect oamenii și să-mi respect cuvântul. M-ai învățat că „nu pot” nu există, ci există „nu vreau”. Ei bine, eu vreau TOTUL și pot TOTUL. Datorită ție, mamă, mă simt invincibilă.

Banii vorbesc despre încrederea în mine!

Independența financiară a venit odată cu schimbarea percepției realității. Odată schimbată perspectiva, banii au început să vină de la sine. Întâi am învățat, apoi am aplicat. Pas cu pas, am muncit și am construit. Am încercat N drumuri și, deodată, au apărut zeci de oportunități de dezvoltare. Am învățat să le observ și să le fructific.

A te mulțumi doar cu jobul actual și cu salariu lunar fix și sigur, nu reprezintă o SIGURANȚĂ FINANCIARĂ, ci o plafonare tristă. Eu nu sunt tristă, mamă! Întotdeauna e loc de mai mult și mai bine. Iar pasiunile… pasiunile îmbinate cu o disciplină financiară sănătoasă conduc întotdeauna la performanță și bogăție. Bogăție deplină, nu doar financiară.

cum sa faci bani
Cum să faci bani este ușor, important este să știi să-i cheltuiești!

Buget personal… serios?! Mamă, din economii nu se trăiește, se supraviețuiește! Îmi administrez banii până la ultimul leuț. Fiecare ban merge doar acolo unde trebuie și unde este necesar, plusul trebuie investit. Oh, dar nu uit de mine! Niciodată nu uit să mă plătesc și să mă răsplătesc pentru toate lucrurile bune, frumoase și mărețe pe care le fac. Dacă de mine nu mă îngrijesc și nu mă fac fericită, atunci cum aș putea, mamă, să mai evoluez?! De unde mi-aș mai absorbi eu seva, energia și puterea de a înainta?!

Iubesc banii? Atașamentul față de bani este combustibilul fricii. Trăind prudent, nu evoluezi, ci supraviețuiești. Această conștientizare m-a făcut să înțeleg că banii nu sunt calea fericirii, ci reprezintă doar un instrument prin care eu îmi îndeplinesc toate dorințele și obiectivele.

O da, obiectivul scris este literă de lege. Cu îndrăzneală, asumare și curaj, obiectivul se transformă în realitate. Iar banii vin de la sine atunci când îți modifici fiecare celulă din ADN-ul tău și începi să trăiești ÎN FAVOAREA TA, în acord cu legile divinității și în respect deplin față de ceilalți oameni.

Cum să faci bani? Este ușor să faci bani!

Tot ce m-ai învățat tu, mamă, toate informațiile acumulate de-a lungul timpului, tot ce am experimentat și trăit, toată educația mea financiară începută acasă, continuată prea puțin la școală și în societate, va fi șlefuită și îmbunătățită la Școala de Bani – cea mai mare campanie de educație financiară din România, lansată de BCR. Timp de 10 săptămâni, 1000 de angajați BCR oferă în 100 de sucursale bancare cursuri de educație financiară.

Banii vorbesc și despre tine! Cât mai ai de gând să trăiești în defavoarea ta irosindu-ți nu doar banii, ci și potențialul?! Mergi la Școala de Bani și învață cum să faci bani, însă reține – schimbarea începe cu tine!

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

4 COMENTARII

  1. Wow! Tu, Alina, ai putea sa predai cot la cot cu cei de la „Scoala de Bani”! Mândra trebuie sa fie mama ta de tine, iar dragostea si afectiunea, pe care i le arati în toate modurile posibile, sunt mai presus de orice cuvinte. Se simt în toate actiunile tale, în tot ce întreprinzi. Meriti sa fii acolo unde esti si ma bucur ca esti constienta pe deplin de toate cele…
    Succes, Alina!

    • Iartă-mă că îți răspund abia acum la comentariu. Îți mulțumesc din suflet. Da, mama chiar este mândră de mine și se bucură că am devenit adultul care sunt. Toate i se datorează ei: viața mea, sănătatea mea, educația mea și, mai ales, optimismul meu.
      Te îmbrățișez. Succes și ție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: