fbpx

Bilanț 2018, bine ai venit 2019! Sunt pregătită să te primesc cu bucurie!

Bilanț 2018, bine ai venit 2019!

M-am luptat din răsputeri cu mine să nu scriu despre realizările anului 2018 și despre obiectivele anului 2019. Chiar dacă nu interesează pe nimeni în mod real care sunt reușitele mele și ce urmează să fac de mâine încolo, articolele de acest gen sunt cele mai citite. Dar nu pentru trafic scriu, ci pentru că sunt perioade în care TREBUIE să scriu. Așa simt!

Ce cauți de fapt de citești astfel de articole? Speranță, inspirație, motivație? O să le găsești, probabil, însă nu o să le poți menține pe termen lung! Bucuriile mele nu te pot influența prea mult. O să le simți doar pe moment, apoi o să le uiți.

De ce te uiți în orgrada vecinului? În pătrățica ta găsești tot ceea ce ai nevoie. Tu deja știi care îți sunt dorințele și obiectivele, doar că n-ai găsit încă curajul de a începe demersurile și acțiunile pentru îndeplinirea lor!

Ce crezi că o să descoperi? Rețeta succesului NU o să o descoperi în acest articol. Pașii parcurși de mine pot fi nepotriviți pentru tine. Când îți dorești cu toată ființa să realizezi sau să obții ceva, mintea ta o să-ți ofere soluțiile pentru a-ți atinge obiectivul, nu eu!

Bilanț 2018, bine ai venit 2019!

2018 a fost cel mai bun și mai frumos an al vieții mele!

Am 31 de ani și pot spune cu toată sinceritatea că 2018 a fost cel mai bun an al vieții mele.

Cea mai importantă lecție învățată în 2018: RECUNOȘTINȚA.

Sunt recunoscătoare pentru că fac ceea ce iubesc.

Sunt recunoscătoare pentru că am jobul visat.

Sunt recunoscătoare pentru că lucrez cu plăcere.

Sunt recunoscătoare pentru că lucrez într-un mediu plăcut, relaxat, prietenos, alături de oameni și pentru oameni pe care îi apreciez, îi stimez și îi respect.

Sunt recunoscătoare pentru că sunt stabilă și independentă financiar.

Sunt recunoscătoare pentru că sunt sănătoasă.

Sunt recunoscătoare pentru că familia mea este în siguranță și perfect sănătoasă.

Sunt recunoscătoare pentru că am avut puterea, tăria și ambiția de a depăși orice teamă și impas ivit în acest an.

Sunt recunoscătoare pentru că acest an nu mi-a răpus niciun om iubit.

Sunt recunoscătoare pentru că am alături oamenii pe care îi iubesc, pe care îi respect și cu care să îmi petrec timp de calitate.

Sunt recunoscătoare pentru că m-am înconjurat și am atras în viața mea doar oameni buni, de la care am învățat enorm.

Sunt recunoscătoare pentru că am evoluat alături de oameni minunați.

Sunt recunoscătoare pentru că anul acesta am oferit celor din jurul meu alinare și mângâiere așa cum am putut și știut mai bine.

Sunt recunoscătoare pentru că am putut fi de ajutor celor care au avut nevoie de mine.

Sunt recunoscătoare pentru că anul acesta am putut să îmi văd și să mă bucur de prezența tuturor prietenilor mei.

Sunt recunoscătoare pentru că anul acesta am reușit să depășesc o durere și o neîmplinire pe care o purtam în spate de 3 ani.

Bilanț 2018, bine ai venit 2019!

Sunt recunoscătoare pentru plimbările, râsetele și emoțiile frumoase trăite în acest an.

Sunt recunoscătoare pentru toată iubirea primită și oferită în 2018.

Sunt recunoscătoare pentru că trăiesc și am în față un viitor minunat!

Cea mai importantă realizare a anului 2018: faptul că am contractat un credit Prima Casă, mi-am achizițonat propria locuință și m-am mutat în propriul meu apartament. Mi-am schimbat viața într-un mod incredibil de bun și de benefic pentru mine.

Cel mai mare regret al anului 2018: faptul că încă n-am învățat să îmi domin furia. Faptul că n-am învățat să tac și să nu spun vorbe grele atunci când febra furiei mă cuprinde.

Bilanț 2018, bine ai venit 2019!

Nu o să-mi scriu obiectivele de ordin material în acest articol. Știu cu siguranță că dacă eu devin un om mai bun, din toate punctele de vedere, realizările și împlinirile vin de la sine, fără sacrificii sau durere.

Pe scurt, îmi doresc ca 2019 să fie cel puțin la fel de bun ca 2018. Să îmi învăț lecțiile. Să devin un om mai bun. Să devin o femeie cu adevărat matură. Să învăț să-mi înfrânez furia. Să păstrez și să atrag în viața mea oamenii cu care sunt pe aceeași lungime de undă. Să nu rănesc pe nimeni. Să am sănătatea și puterea de a îndeplini obiective constructive, corecte și nobile, atât în folosul meu, dar și în folosul celorlalți oameni.

Iar ție, dragul meu cititor, îți doresc să îți asculți vocea conștiinței. Ea nu te va călăuzi niciodată greșit. Tot ceea ce ai nevoie, se află înăuntrul tău. Ai soluțiile, trebuie doar să te pui în mișcare. Acționează și fii un om corect față de tine și față de ceilalți. Ai toate resursele, folosește-le!

2019 să fie cel mai bun an pentru fiecare dintre noi!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: