fbpx

Căutăm lecții ca să micșorăm durerea?

Oare căutăm lecții ca să micșorăm durerea? Te-ai gândit vreodată că în orice rău există un dram de bine și în orice bine există și o parte rea? Nu?! Poate că ar trebui să-ți analizezi viața dintr-un alt unghi. Un unghi ceva mai obiectiv, menit să-ți limpezească mintea și avalanșa de sentimente negative care te încearcă de ceva vreme încoace.

Te-ai îndrăgostit până acum de o mulțime de ori. Te-ai implicat în relații cu oameni potriviți și mai puțin potriviți. Unii dintre ei au ieșit din viața ta la fel de neașteptat cum au și intrat. Ce au lăsat în urma lor? Durere, frustrare și o mulțime de întrebări fără răspuns. Cu siguranță stima ta de sine a avut de suferit. După o serie de relații eșuate, ajungi să te întrebi dacă nu cumva problema este la tine. Adevărul este, însă, altul. Totul se întâmplă cu un motiv! Bucuriile și supărările noastre sunt menite de a ne învăța ceva. Oamenii care intră și ies din viața noastră sunt de fapt un ajutor divin pentru ca noi să evoluăm din punct de vedere spiritual și intelectual.

Cu siguranță căutăm lecții de viață ca să micșorăm durerea pricinuită de oameni, întâmplări și evenimente. Dacă povestea ta de dragoste s-a încheiat, încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. Chiar dacă ai fost înșelată, gândește-te cum ai devenit tu după acea relație. Oare nu ești mai puternică? Mai învățată? Mai capabilă să depistezi minciunile și capcanele unei iubiri înșelătoare? Oare nu ai devenit mai inteligentă? Realizează că ce nu te omoară te face mai puternică! Nu, nu este doar un proverb frumos împachetat. Nu este un clișeu drăguț pentru a ne alina conștiința. Este un fapt real. Ceea ce nu ne omoară chiar ne face mai puternici.

După fiecare rău care ți-a fost pricinuit, încearcă să realizezi lecția care ți-a fost predată. Analizează situația, analizează-te pe tine, privește imaginea de ansamblu și ia totul ca pe un nou început. Faptul că ai fost părăsită nu reprezintă sfârșitul vieții tale, ci șansa de care aveai nevoie pentru a descoperi adevăratul tău suflet pereche. Sigur că la început pare sfârșitul lumii. Dar orice învăț are și un dezvăț. Chiar dacă te-ai obișnuit cu bărbatul respectiv și îl iubești, mai devreme sau mai târziu te vei obișnui cu ideea și vei accepta despărțirea ca pe un fapt benefic pentru tine.

Cauți o lecție ca să ușurezi durerea? Foarte bine faci! Este o dovadă de sănătate mentală! Suferința șlefuiește și ne transformă în oameni mai buni. Nu lăsa mâhnirea să te înrăiască. Tu trebuie să devii o femeie mai bună, mai inteligentă, mai puternică. Trebuie să te transformi într-o variantă a ta mai bună, din toate punctele de vedere! Nu te lăsa doborâtă, mergi înainte și cu siguranță vei dobândi acea lecție de viață care nu doar că te va scăpa de durere, ci te va transforma într-o femeie excepțională, capabilă să treacă peste orice obstacol!

Tu ești creatoarea propriului tău destin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: