fbpx

Ce cadou faci unui bărbat care are totul?

Ce cadou faci unui bărbat care are totul? Cadoul potrivit este întotdeauna greu de ales. Cu cât ții mai mult la acea persoană, cu atât ți se pare mai dificil să faci alegerea cea mai bună. De ce? Pentru că ai vrea să îi oferi totul și totuși totul rareori poate fi oferit. Luna de pe cer, deși este o opțiune, este imposibil de atins pentru noi, oamenii de rând.

Cadoul potrivit NU se rezumă la bani!

Știu ce-o să-mi spui: Imposibil. Totul se rezumă la bani! Ei bine, într-adevăr, pentru un cadou frumos poți plăti mii de lei sau mii de euro. Dar să nu confundăm ideea de cadou frumos cu cea de cadou special. Cadoul special este oferit din suflet și are o semnificație puternică. Cadoul special este simbolul iubirii, dovada faptului că îl cunoști foarte bine și știi cum să îl faci fericit. Și știm cu toții că…

Fericirea se află mai ales în lucruri simple!

Înainte de a plăti pentru cadoul potrivit este indicat să ai în vedere următoarele lucruri:

 • Ce legătură ai cu acel bărbat? Îți este soț, iubit, tată, frate, prieten?
 • Ce pasiuni are el?
 • Care sunt plăcerile lui vinovate.
 • Care sunt calitățile/lucrurile care îl definesc?
 • Ce job are?
 • Cum l-ai descrie tu în câteva cuvinte?

De ce sunt importante aceste întrebări? Pentru că tatălui nu îi vei face un cadou similar cu al iubitului. Pentru că dacă îi cunoști pasiunile, s-ar putea să îți vină mai rapid ideea cadoului potrivit. Pentru că plăcerile lui vinovate îl bucură și astfel poți ajunge și tu mai rapid la inima lui. Pentru că lucrurile care îl definesc sunt și caracteristicile cadoului ideal. Pentru că în funcție de job îți vei da seama dacă poți merge pe ideea unui cadou util sau pe ideea unui cadou emoționant. Pentru că felul în care îl percepi este mesajul pe care îl transmiți atunci când îi oferi acel cadou.

Ce cadou faci unui bărbat care are totul?

Iată trei exemple concrete:

Un bărbat care lucrează în bancă și este pasionat de sailing va aprecia ideea unui sejur pe apă. Închiriezi un yacht, îl pui la cârma lui și îi oferi câteva zile de neuitat alături de tine sau de partenera lui, în funcție de relația voastră și de bugetul pe care ți-l permiți, desigur.

Un bărbat care este pasionat de muzică va aprecia dacă îl duci la concertul trupei favorite sau dacă îi iei un instrument muzical.

Un bărbat care te venerează va fi înnnebunit, de exemplu, dacă îți cumperi tu o lenjerie senzațională și îți petreci weekendul cu el într-un colț de natură uitat de lume.

Și lista poate continua…

Ce cadou faci omului iubit?

Înainte de a achiziționa cadoul ideal, stabilește următoarele lucruri:

 • Care este bugetul alocat.
 • Ce tip de cadou este potrivit: util și practic sau spiritual, romantic, amuzant și așa mai departe.

Ce cadou faci unui bărbat care are totul? Un cadou care să îți declare sentimentele și care să denote faptul că tu îl cunoști și îl apreciezi cu adevărat!

Și dacă nu îți permiți să dai prea mulți bani pe un cadou, află că bărbații apreciază cadourile personalizate și practice.

Idei geniale de cadouri personalizate și practice sunt senzaționalele tricouri din bumbac 100% de la SkullWare, un cunoscut brand din Cluj. Ei bine, aceste tricouri au un croi unic și se adresează bărbatului modern, liber, cu spirit aventurier care se cunoaște pe sine și își reflectă asumat personalitatea în exterior de la modul în care se îmbracă, până la modul în care merge pe stradă. Tricourile lucrate manual de la SkullWare pot fi alegerea ideală pentru un cadou pe care i-l faci iubitului tău jucăuș, fratelui tău nebunatic sau prietenului tău din copilărie cu care făceai cele mai amuzante năzbâtii.

Ce culoare are tricoul potrivit?

Tricoul potrivit are culoarea lui favorită. Și ce faci dacă nu știi culoarea preferată? Când alegi culoarea unui tricou pentru bărbați trebuie să ai în vedere vârsta respectivului. Cumperi un tricou roșu unui bărbat de 50 de ani doar dacă este un tip cu o personalitate exuberantă, este vioi, vesel și mereu pus pe șotii. Altfel, dacă este un bărbat de 50 de ani conservator, poți să mergi pe clasicul alb, pe negru sau pe gri. SkullWare oferă o gamă variată de tricouri pentru bărbați, tricouri handmade, din care poți alege nu doar tricoul în culoarea potrivită, ci și tricoul cu mesajul potrivit.

Ce cadou faci? Iată mai jos câteva tricouri ediție limitată care mi-au atras atenția și care pot fi un cadou de suflet, dar practic, frumos și amuzant pentru un bărbat care are deja totul:

 1. Tricou din bumbac Vlad Țepeș pentru bărbații cu coloană vertebrală!

Ce cadou faci? Tricou Bumbac Vlad Tepes
Tricou Bumbac Vlad Tepes

 1. Tricou din bumbac Leu pentru bărbații în zodia leului sau pentru cei care fac parte din categoria masculilor alpha.

Ce cadou faci? Tricou Bumbac Leu
Tricou Bumbac Leu

 1. Tricou din bumbac Stark pentru bărbații pasionați de serialul Game Of Thrones.

Ce cadou faci? Tricou Bumbac Stark
Tricou Bumbac Stark

 1. Tricou din bumbac What pentru bărbații îndrăzneți și curioși din fire.

Ce cadou faci? Tricou Bumbac What
Tricou Bumbac What

Cam acestea sunt tricourile mele preferate de la SkullWare. Ție care îți place cel mai mult? Care tricou exprimă mesajul cel mai sugestiv?

1 COMENTARIU

 1. Ce e fain la bărbați e ca sunt mai ușor de mulțumit decât noi femeile, dar și ei sunt pretențioși când vine vorba de calitate. Si ma bucur ca ți am citit articolul și am descoperit și o noua Marca de tricouri, faina de altfel, altceva decât vezi în Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: