fbpx

Clujenii fac mișcare la Evolve Fitness Club!

Clujenii fac mișcare la Evolve Fitness Club, știai? Păi, da! Clujenii sunt oameni de ispravă. Sunt oameni de succes. Sunt oameni care pun accent pe adevăratele valori ale vieții. În Cluj oamenii muncesc mult, dar și câștigă bine. Clujul este cotat a fi unul din orașele cu cele mai mari salarii și unul din orașele cu cea mai mică rată a șomajului. Cu toate acestea, deși sunt setați pe dezvoltarea lor din punct de vedere profesional, clujenii fac mișcare, țin la sănătatea lor, iar acest lucru se vede în numărul extrem de mare al celor care frecventează sălile de fitness înainte și după programul de lucru.

Clujenii fac mișcare, pe tine ce te motivează să faci sport?

Multe săli din România sunt deschise aproape non-stop, în Cluj, însă, ca să beneficiezi de un personal training Cluj cu un antrenor care să îți asigure suport și sfaturi eficiente și avizate în timpul antrenamentelor, trebuie să îți faci programare. Și mi se pare absolut firesc așa, mai ales dacă ți-ai setat un obiectiv pe care să-l îndeplinești într-un anumit termen limită.

Clujenii fac mișcare, acest fapt îi determină să fie unii din cei mai sănătoși și mai atrăgători români. De ce? Probabil pentru că sunt ardeleni și spun asta în cel mai bun sens. Clujenii fac mișcare și văd partea frumoasă a vieții! Ei se îngrijesc nu doar de cele lumești, ci și de cele sufletești. Probabil de aceea petrec atât de mult timp în sălile de fitness.

Știai că în timp ce faci sport poți medita?

10 minute de meditație în timpul unui exercițiu sportiv îți pot schimba viața. Cu spatele drept și coloana aliniată, poți medita în timpul unei alergări ușoare la bandă, de exemplu. Sau poți medita în timp ce pedalezi pe bicicletă, într-o poziție în care spatele tău este drept. Sau poți medita în timpul unui exercițiu de pilates Cluj, de exemplu. Primul pas este să vizualizezi ceva sau pe cineva care să îți insufle un sentiment de bine și de siguranță.

Ulterior, când ești în mijlocul cadrului idilic pe care ți-l imaginezi, concentrează-te pe respirația ta, eliberându-ți mintea de toată gălăgia aceea care rareori îți dă pace. Cazi în interiorul tău. Concentrează-te pe prezent, pe simțurile tale, pe soarele care îți atinge pielea, dacă ești în fața unei ferestre, pe momentul de ACUM. 10 minute în care stai doar tu cu tine însuți, activând la comandă starea de bucurie cu ajutorul imaginației, îți pot îmbunătăți viața ireversibil. Și da, conștient, la comandă, poți activa bucuria și recunoștința pentru viață și pentru lucrurile bune din viața ta. Îți trebuie puțin exercițiu. Cu cât faci mai des asta, cu atât îți va fi mai ușor să accesezi la comandă cele mai frumoase sentimente și amintiri. Odată descoperite beneficiile meditației, nu vei mai renunța la această tehnică.

Oamenii normali au timp de sport? Cu ce îi ajută?

A fi normal nu reprezintă un lucru rău. Însă ne aflăm într-o lume în care orice posibilitate pe care ți-o imaginezi este posibilă dacă acționezi în acea direcție. Așadar, într-o lume în care te simți un om normal, poți alege să fii un om excepțional. Fericirea înseamnă să fii împlinit din toate punctele de vedere și unul din ingredientele esențiale ale fericirii este sănătate. Nici bogăția și nici iubirea nu sunt suficiente în lipsa sănătății. Tocmai de aceea baza tuturor reușitelor o reprezintă sănătatea.

Ei bine, haideți să recunoaștem: beneficiile sportului sunt multiple, tocmai de aceea dă dependență, însă o dependență pozitivă, în avantajul nostru. Exercițiile de la sala de fitness mențin sănătatea și bună funcționare a organismului, dar asigură și o stare de fericire timp îndelungat. Endorfina eliberată în timpul efortului intens și susținut transformă sportul și mișcarea, în general, într-un antidepresiv excelent.

Sportul este cel mai eficient antidepresiv.

Așadar, începe-ți ziua cu o oră de sport, apoi vei avea energia și toate resursele necesare pentru a face față cu brio unei zile lungi și solicitante la birou. Evolve Fitness Club, aflat pe strada Plopilor, la numărul 72, într-o locație nouă și modernă, care beneficiază de aparatură performantă și personal specializat, oferă clujenilor o multitudine de antrenamente eficiente pentru trup, minte și suflet. Personal training în Cluj? Aerobic în Cluj? TRX în Cluj? Pilates în Cluj? Tae Bo în Cluj? Răspunsul îl reprezintă Evolve Fitness Club unde clujenii pot face TRX, aerobic, step aerobic, tae bo și step tae bo, step dance, boot camp, exerciții de tip circuit, tabata, afro dance și power training, toate la prețuri accesibile, potrivite tuturor posibilităților financiare.

Pentru a-ți îndeplini toate obiectivele, indiferent de natura lor, primul pas este acela de a-ți echilibra sănătatea și greutatea corporală, dobândind energia, forța și rezistența fizică și mentală de a-ți îndeplini toate visurile. Zilele pe care le începi făcând sport au șanse mult mai mari să fie încheiate cu zâmbetul pe buze. Sportul înseamnă timp pentru tine, timp pentru antrenarea ta din toate punctele de vedere. Pentru o viață fericită nu poate munci altcineva în locul tău. Și nu este indicat să arzi etape sau să elimini din programul tău mișcarea deoarece ea reprezintă sursa ta de energie și sănătate!

Care este antrenamentul tău preferat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: