fbpx

Dacă răspunsul ar fi DA, ce ai cere?

Dacă răspunsul ar fi DA, ce ai cere?

Oamenii cu bani și putere, ar cere dragoste și sănătate.

Oamenii sănătoși și iubiți, ar cere bani și putere.

Oricum am da-o, aproape niciodată nu suntem mulțumiți și fericiți cu ceea ce aveam. Stă în natura firii noastre să vrem ceea ce nu avem sau nu putem avea.

Iubim oameni care nu ne iubesc.

Râvnim la bunuri materiale care nu ne sunt de folos.

Tânjim la o putere mai grea decât am putea duce.

Vrem sănătatea pe care nu vom ști niciodată să o prețuim.

Adevărul este că ne cam batem joc de viețile noastre. Risipim ceea ce avem din belșug și dorim cu toată ființa ceea ce nu avem.

Este corect așa? Clar NU!

Vrem bani, dar nu strigăm după oportunități. Nu suntem atenți la ocaziile care ni se ivesc. Ne lipsește curajul de a risca și nu ne luăm niciodată avântul acela nebun de a ne îndeplini, odată pentru totdeauna, marele vis!

În Loc Să Cerem Bunuri Materiale Sau Iubire Împărtășită, Mai Bine Am Cere Inteligență, Înțelepciune, Limpezirea Minții, Putere De Muncă, Sete De Cunoaștere, Ambiție, Determinare, Echilibru Între Sentimente Și Gânduri, Iubire De Sine Și Stimă De Sine.

Dacă am cere toate aceste „calități” mai sus enumerate, am putea să realizăm singuri tot ce vrem. Am avea discernământul necesar de a face alegeri bune, potrivite, ideale.

Și astfel nu ar mai fi nevoie să sperăm la intervenția divină, nici n-am mai sta la mila altora. Pentru că știi, dragoste cu sila nu se poate, banii nu pică din cer, puterea nu crește în pom, iar sănătatea nu poate fi cumpărată.

Dacă răspunsul ar fi DA, ar trebui să cerem întotdeauna mai mult de la noi înșine! Pentru că în noi stă puterea și tot noi suntem calea împlinirii visurilor noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: