fbpx

Dacă simți fă-o!

Dacă simți fă-o! Dacă nu, așază-te pe canapea și respiră adânc.

Ca orice om, ai o mulțime de năzuințe pe care ai vrea să le duci la îndeplinire. Și totuși, de fiecare dată te oprește ceva. În drumul tău apar obstacole, întâmplări imprevizibile și oameni care prin natura firii lor, te întorc din drum. Ce te faci atunci când VREI și totuși NU ACȚONEZI?

În mod normal, încerci să dai uitării ceea ce-ți dorești. Te minți că nu ești suficient de pregătit, crezi că nu este momentul și aștepți ziua când planetele se vor alinia de la sine. Însă… în lumea reală planetele nu se aliniază niciodată singure. Trebuie să le provoci, să muncești și să le așezi așa cum îți dorești. Altfel, alții mai curajoși o vor face în locul tău, făurindu-și singuri succesul. Frământarea și neîmplinirea nu vor întârzia să apară. Vei fi nefericit, crede-mă, știind că nici măcar n-ai încercat să-ți îndeplinești visul acela care te bântuie de mulți ani. Visul acela care nu ți-a dat pace, dar pentru care nu ai mișcat nici măcar un deget.

Dacă îți dorești ceva cu adevărat, dacă simți că ACEL CEVA este pentru tine, atunci fă-o, ACȚIONEAZĂ! Du-te până-n pânzele albe. Luptă pentru tine de parcă mâine s-ar sfârși viața ta. Luptă-te cu aceeași putere și determinare cu care fugi când te vezi pus față în față cu cea mai mare temere a ta. Șansa și riscul sunt fețele aceleiași monede. Dacă ți-e frică de eșec, află că ai tot atâtea șanse să reușești. Cine stă în calea ta? TU, cel mai aprig dușman al tău.

Dacă simți, fă-o! Dacă nu, așază-te pe canapea și respiră adânc! Lasă grijile să iasă afară din mintea ta și fă loc soluțiilor pe care experiența și providența ți le vor oferi pentru a-ți duce la îndeplinire țelul. Nu te lăsa cuprins de îndoială, lasă-te alimentat de pasiune și dă odată startul acțiunilor care te vor purta în vârful așteptărilor tale. Ba chiar, depășește-ți așteptările!

Dacă vrei, poți!
Articolul precedentImaginația
Articolul următorAi o minte brici?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: