fbpx

De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară de Tony Robbins

De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară de Tony Robbins este una din cele mai bune cărți de business și educație financiară pe care le-am citit vreodată.

De ce citesc cărți de business și de educație financiară? Pentru că lucrez în domeniul financiar-bancar, pentru că sunt însetată de cunoaștere, pentru că vreau și trebuie să fiu la curent cu transformările din lumea finanțelor și pentru că genul acesta de informații mă ajută în mod indubitabil să-mi câștig libertatea și confortul financiar.

De neclintit poți fi și tu!

Când am intrat pe acest făgaș al educației financiare am luat-o de la zero. Și când spun de la zero, nu exagerez cu nimic. De-a lungul anilor, de când am început să mă îngrijesc și de educația mea din punct de vedere financiar, am învățat:

 • Să economisesc bani NU doar pentru zile negre, ci mai ales pentru obiectivele mele viitoare;
 • Să îmi suplimentez veniturile astfel încât să îmi asigur un trai fără grija zilei de mâine, dar mai ales să îmi aloc și mai mulți bani pentru obiectivele mele;
 • Să elimin frica și zgârcenia astfel încât să îmi asum anumite riscuri din punct de vedere financiar care, ulterior, să se dovedească a fi profitabile;
 • Să investesc profitul în active aducătoare de și mai mult profit;
 • Să îmi multiplic banii inteligent.

Visul tău poate deveni realitate!

Am ținut cont de acești pași, enumerați mai sus, și mi-am însușit o disciplină financiară cu ajutorul căreia pot face față oricărei provocări. Adică, am ajuns la stadiul la care nu mai mi-e frică de sărăcie, de schimbările financiare sau de picajele din economie. Știu că indiferent ce-mi va rezerva ziua de mâine, eu am deja toate resursele și datele necesare pentru a-mi câștiga în continuarea traiul.

Nu, nu sunt milionară, nici nu râvnesc să fiu vreodată, însă sunt liberă și neînfricată. Și este incredibil de important să trăiești fără grija zilei de mâine, fără frica de sărăcie și fără junghiurile avariției.

De Tony Robbins m-am îndrăgostit iremediabil când i-am văzut documentarul I Am Not Your Guru, despre seminarul lui Întâlnire Cu Destinul. Documentarul îl găsiți pe Netflix, vi-l recomand cu tot dragul. Aici am descoperit un Tony Robbins absolut incredibil, o forță a naturii, așa cum l-a numit și fondatorul Vanguard, John C. Bogle.

Multimilionarii sunt de neclintit!

Tony Robbins
Tony Robbins

Tony Robbins produce în oameni schimbări la nivelul cel mai profund. Din punctul meu de vedere, și cred că al multora, Tony Robbins este cel mai bun antrenor motivațional și speaker motivațional. În plus, este considerat a fi strategul numărul 1 în America în materie de business și dezvoltare personală. Este om de afaceri, life coach, scriitor și actor.

Nici nu mă surprinde că este numărul 1 în materie de business, dezvoltare personală și educație financiară, a lucrat cu mai mult de 50 de milioane de oameni, în peste 100 de țări. Omul este un fenomen și și-a câștigat pe merit titlul de Antrenor al Succesului.

Deși ați crede că Toby Robbins s-a născut în puf și a fost dintotdeauna multimilionar, nu este deloc așa. Robbins a avut o copilărie marcantă, cu o mamă abuzivă, posesivă, violentă și alcoolică. Tatăl i-a părăsit când el avea doar 7 ani și din acea clipă a fost forțat să se maturizeze, să aibă grijă de el, dar și de mama lui. A fost obligat de viață și de împrejurări să supraviețuiască, însă el a râvnit la mai mult, s-a decis să devină un exemplu pentru el însuși și pentru milioane de alți oameni.

Și tu poți fi erou în viața ta!

La doar 34 de ani a fost diagnosticat cu cancer, tumoare pe creier, afecțiune de care, bineînțeles, s-a vindecat. Tony Robbins este un învingător. Și-a dedicat viața de adult acțiunilor caritabile și se bucură de un har extraordinar: salvează oamenii și îi ajută să devină eroi în propriile lor vieți. În plus, lucrează cu oamenii din închisori, ajutându-i să se reabiliteze și să înceapă o viață nouă.

De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară este practic o completare a cărții Banii: Stăpânește Jocul, pe care Tony Robbins a publicat-o în anul 2014, după ce a intervievat peste 50 de somități din lumea financiară. Banii: Stăpânește Jocul a ocupat prima poziție în topul New York Times al celor mai vândute cărți.

Dacă:

 • Vrei să te bucuri de libertate financiară;
 • Vrei să înființezi o afacere sau vrei să îți dezvolți și mai mult afacerea;
 • Vrei să înveți să faci investiții profitabile;
 • Vrei să înveți să investești inteligent;
 • Vrei să câștigi bani muncind, dar mai ales fiind inteligent și cu o educație financiară solidă;
 • Vrei să îți transformi viața;
 • Vrei să te bucuri de abundență financiară;
 • Vrei să îți atingi orice obiectiv financiar

atunci citește cartea De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară scrisă de Tony Robbins în colaborare cu Peter Mallouk, un consultant financiar de top.

De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară:

 • Explică terminologia financiară și economică pe înțelesul tuturor;
 • Explică diferențele între consultanții financiari, brokerii financiari, administratorii de avere, consilierii financiari, consultanții de investiții, consultanții fiduciari, consultanții independenți și consultanții cu dublă autorizare;
 • Te ajută să dobândești puterea și liniștea sufletească într-un moment în care apele în afaceri sunt tulburi și agitate;
 • Te ajută să faci față crizelor și picajelor economice;
 • Te ajută să scapi de teamă de faliment;
 • Te ajută să identifici consultanții financiari potriviți care să îți asigure rezultate pe măsura așteptărilor tale;
 • Te ajută să descoperi și să te ferești de taxele ascunse ale consultanților financiar;
 • Te ajută să îți dezvolți fondul de pensii;
 • Te învață trucurile meseriei de antreprenor;
 • Îți dezvăluie principiile și trucurile-cheie ale investițiilor de succes;
 • Îți dezvăluie greșelile financiare pe care mulți le comit și pe care tu le poți evita;
 • Cum să iei cele mai bune decizii din viața ta din punct de vedere financiar și business;
 • Cum să îți stabilești obiective și cum să îți îndeplinești planurile în afaceri.
 • Cum să câștigi libertatea financiară pentru tine, familia ta și pentru viitorii tăi copii și nepoți.
 • Și multe altele…

Abundența financiară începe odată ce-ți însușești o disciplină financiară fermă!

Prin această carte Tony Robbins ne insuflă încredere și siguranță, motivându-ne să ne asumăm responsabilitatea pentru viețile noastre, trezind în noi dorința de a dizolva credințele limitative care ne fac să ne mulțumim cu puțin.

Ba chiar mai mult decât atât, prin această carte Tony Robbins ne asigură că ne putem îmbogăți dacă suntem inteligenți, fermi și adoptăm un plan strategic foarte bine pus la punct. Tony ne demonstrează că putem deveni bogați muncind cu determinare, dar mai ales făcând investiții inteligente.

De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară ne învață să ne păstrăm sângele rece într-o lume marcată de incertitudine, volatilitate economică și schimbări fără precedent, dar și cum să profităm de pe urma fricii care îi imobilizează pe cei mai mulți dintre noi.

Cartea De neclintit – manualul de strategii pentru libertatea ta financiară scrisă de Tony Robbins o găsești în forma tipărită, eBook, audiobook sau MP3 Download pe site-ul Editurii Act și Politon, cel mai mare producător de audiobookuri. Mai multe detalii despre cărțile comercializate de această editură găsești pe Facebook Editura Act și Politon.

S-ar putea să îți placă și recenzia cărții Nu ceda, nu renunța de Louis Zamperini și Davis Rensin!

Lectură plăcută!

Sursă foto Tony Robbins: bigfishpresentations.com

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: