Despre mine

Scurtă prezentare:

Numele meu este Alina Gheorghe, născută în aprilie ‘87, locuiesc în Buzău, sunt licențiată în Psihologie, blogger, copywriter, content writer, ghost writer, scriitor debutant și Director Regional într-o renumită companie de brokeraj bancar din țara noastră!
Fac parte din categoria persoanelor cu dizabilități, însă mi-am depășit statutul și limitele fizice pentru a-mi îndeplini obiectivele, dorințele și nevoile, iar astăzi mă bucur de o viață împlinitoare atât pe plan personal, dar mai ales din punct de vedere profesional.
Sunt un autodidact excelent, în permanență îmi explorez potențialul, sunt dornică să învăț lucruri noi și îmi folosesc toate cunoștințele și abilitățile pentru a face performanță în domeniile în care activez.

Deviza mea: imPOSIBIL vine de la i’m possible! Așadar, prin voință și determinare, totul devine posibil!

Pasiuni: șofatul, scrisul, cititul, psihologia, filosofia, dezvoltarea personală, inteligența emoțională, filmele, serialele, muzica și micile călătorii.

2009: M-am înscris la Facultatea de Sociologie-Psihologie și accidental, la îndemnul utilizatorilor de pe un site de dating, am început să scriu articole într-un jurnal online de pe acea platformă. Apoi mi-am deschis primul blog.

2011: Am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie și am lansat în Univers intenția de a câștiga bani din scris.

2012: Mi-am deschis al doilea blog cu scopul de a-l monetiza, apoi am ajuns să am 6 bloguri.

2015: Am început să îmi desfășor activitatea în calitate de Persoană Fizică Autorizată, iar abilitatea de a scrie a devenit principala mea sursă de venit.

2016: Am câștigat Spring SuperBlog 2016. Din aproximativ 100 de participanți, am reușit să ajung în fruntea clasamentului și astfel să câștig cea mai longevivă competiție de blogging din România. În perioada 2012 – 2017 am câștigat o mulțime de concursuri de blogging, cu premii în bani, vouchere sau produse. Astfel mi-am perfecționat abilitatea de a scrie creativ, am învățat strategii utile de SEO și marketing online și am deprins tehnici importante cu ajutorul cărora îmi monetizam cu succes talentul.

2017: Am devenit Director Regional Francize în cadrul companiei de brokeraj bancar, AVBS Credit. Oportunitatea mi-a fost oferită de Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit. Din acest an m-am dedicat întru totul carierei mele din domeniul brokerajului bancar, iar bloggingul a încetat să mai fie o sursă de venit, ci o pasiune pentru minte și suflet.

2018: Am fost invitată la emisiunea Totul Pentru Dragoste, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde am vorbit despre succesul profesional în calitate de persoană cu handicap. Aici găsești înregistrarea.

2021: Am devenit scriitor debutant, povestea mea „Iarna Sufletului Meu Ai Fost TU…” a fost publicată în celebra antologie de iarnă: Litere Pe Fulgi de Nea – Break The Ice de la Editura Siono. Cartea poate fi achiziționată online sau offline dintr-o mulțime de librării prestigioase din România, printre care și Cărturești și Libris!

Litere Pe Fulgi de Nea - Trofeu SuperBlog
Antologia Litere Pe Fulgi de Nea & Trofeul Spring SuperBlog 2016

2022: Scriu propria mea carte. Mai multe detalii vei primi la momentul potrivit! 😊

Nu îmi place să vorbesc la telefon, așa că îmi poți scrie orice dorești pe adresa de e-mail: alina.gheorghe.blogger@gmail.com.