Despre mine

 

Bună,

Numele meu este Alina Gheorghe, o berbeacă încăpățânată și mândră, născută în 1987, în Buzău, licențiată în psihologie, persoană cu dizabilități și Director Regional Francize într-o companie de brokeraj bancar – AVBS Credit.

Sunt pasionată de scris și citit, psihologie, dezvoltare personală și inteligență emoțională, iubesc călătoriile, muzica și filmele.

Scriu din 2009, însă m-am apucat să-mi fructific potențialul și să-mi monetizez articolele abia în 2012.

Până acum am avut 6 bloguri, iar 4 dintre ele le-am pierdut în 2017. Unul dintre ele, cel mai cunoscut probabil, a fost literestacojii.com. Nu dați search pentru că nu mai există.

Fac parte din inteligenții care nu își făceau propriul back-up la site-uri, așa că în urma unui incident nefericit la firma de hosting unde aveam găzuite blogurile, am pierdut conținutul de pe toate site-urile. Astfel m-am trezit cu niște URL-uri goale și fără sursa mea principală de venit. Din 2012 până în 2017 am trăit din scris și pot să mă laud că am trăit chiar bine. 

Dacă vă întrebați ce firmă de hosting, n-am să vă spun, oricum cred că știți despre cine vorbesc. Însă am decis să merg înainte și cu acest blog cu aceeași firmă de găzduire. De ce? Simplu, a fost un accident nefericit și cu singuranță acum owner-ul este mult mai atent și mai grijuliu cu afacerea lui. Pierderile au fost atât de partea bloggerilor care și-au pierdut site-urile, cât și de partea firmei de hosting. P.S. Și am învățat să-mi fac back-up. :)))))

În 2017 eram la apogeul carierei mele de blogger. În 2015 mi-am făcut PFA pentru a putea factura fiecare bănuț câștigat, iar în primăvara anului 2016 am câștigat Spring SuperBlog 2016, cel mai longeviv concurs de blogging creativ din blogosfera românească, concurs pe care îmi doream mult să îl câștig.

Perioada 2012-2017 a fost una extrem de frumoasă și de productivă, am câștigat o mulțime de concursuri de blogging și am învățat multe lucruri despre scrisul creativ, SEO, marketing și publicitate și am reușit să ajung la un nivel în care puteam scrie despre orice. Nu, nu eram specialistă în toate domeniile, însă învățam permanent și îmi doream să-mi depășesc propriile limite, să demonstrez că pot și să-mi îndeplinesc toate dorințele și aspirațiile. Reușesc tot ce îmi propun. Asta e cea mai importantă lecție a vieții mele.

De la un articol scris pentru competiția Orkestra, dacă vă mai amintiți de ea, l-am cunoscut și pe Valentin Anghel, Business Owner-ul AVBS Credit, omul care din 2014 mă ajută și mă determină să ajung la cea mai bună variantă a mea. Mentorul și cel mai bun prieten al meu, nu doar angajatorul meu.

Pe 1 martie 2017 am primit postul de Director Regional Francize AVBS Credit, job pe care l-am acceptat cu entuziasm dar și cu o oarecare teamă că nu m-aș fi putut ridica la nivelul standardelor și așteptărilor AVBS Credit, iar în jurul datei de 15 martie 2017 mi-am pierdut blogurile de care v-am amintit mai sus. Evident că la mijloc a fost mâna providenței. Dacă nu aș fi primit acest job, în 2017 probabil că, pentru câteva luni de zile, până aș fi reușit să creez și să dezvolt alte bloguri, aș fi rămas fără cea mai importantă sursă de venit. Însă nimic pe lumea asta nu-i întâmplător, nu-i așa?! P.S. Vă doresc și vouă să ajungeți să faceți parte dintr-o echipă și o companie în care să vă simțiți la fel de fericiți și împliniți așa cum mă simt eu la AVBS Credit.

Din 2017 până în prezent, când am făcut trecerea de la blogging la banking, m-am focusat pe dezvoltarea mea în domeniul financiar-bancar, un domeniu care n-are nimic de-a face cu scrisul, dar care presupune la fel de multă creativitate, ambiție, capacitate de organizare și conducere, disciplină, seriozitate, preocupare profesională, responsabilitate, atenție, etc.

Și pentru că pasiunea mea pentru scris nu a pierit, în septembrie 2018 am decis să lansez acest blog nou-nouț și neîntinat – www.alina-gheorghe.ro. Motivul? Mi-era dor să scriu, iar Claudia Pătrașcu, owner SuperBlog, a știut să mă motiveze și să mă determine să revin pe baricade.

Ce așteptări am de la acest blog? Vreau să fie imaginea mea în online, vreau să scriu de plăcere și de drag și să mă implic în proiecte de suflet. Acum miza nu mai este câștigul financiar, ci dorința mea a împărtăși în mediul online cunoștințele, trăirile și experiențele mele. Vreau să vă povestesc cum am reușit să mă dezvolt și să evoluez.

Pentru că anul acesta, în mai 2018, am fost invitată la emisiunea de la Antena 1, Totul pentru Dragoste, prezentată de Mirela Vaida și pentru că apariția mea a avut un impact pozitiv în rândul oamenilor, dar mai ales în rândul persoanelor cu handicap, am decis ca acest blog să fie și un instrument prin care să ajut persoanele cu handicap să-și depășească limitele. Fac parte, de asemenea, din categoria persoanelor cu dizabilități și îmi doresc să demonstrez că NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL atunci când îți dorești ceva cu adevărat. Dacă există voință, ambiție și scopuri nobile, în acord cu legile divinității, ORICE ESTE POSIBIL.

Vă invit să urmăriți emisiunea Totul pentru Dragoste în cadrul căreia am fost invitată și am vorbit despre iubirea de sine, putere interioară, curaj, asumare, depășirea obstacolelor și a limitelor interioare care ne înfrânează de la dezvoltarea noastră în toate ariile vieții, despre convingerea că viața este frumoasă și merită trăită cu pasiune și bucurie, despre atragerea și menținerea succesului pe termen lung, despre fericirea venită din lucruri simple, despre iubirea pentru oameni, despre tot ceea ce înseamnă frumos, bine și corect. Acestea fiind, totodată, și subiectele pe care le voi trata pe noul meu blog.

Dacă doriți să comunicați cu mine, vă rog să îmi scrieți pe adresa de e-mail blogger@alina-gheorghe.ro

Vizionare plăcută!

Mulțumesc!

Vrei să știi cine sunt? Urmărește clipul de mai jos! 

 

CONTACT: blogger@alina-gheorghe.ro