fbpx

Evoluează

Pornind de la ideea Andei – în viață să te ferești de oamenii care îți pun greutăți pe aripi și să stai lângă oamenii care te ajută să îți ridici aripile – tot ea ne spune: Nu îți fie frică, aripile dacă au rădăcini puternice, cresc frumos.

Sunt perfect de acord cu ea. În calea noastră întâlnim tot felul de oameni – unii buni, alții răi; oameni care emană o energie pozitivă prin toți porii și alții care ne copleșesc cu negativitatea lor; unii porniți pe ideea de a frânge aripi, alții încercând să dezvolte aripile celor din jurul lor. Eu fac parte dintre cei care ajută oamenii să le crească aripile. Prin viața mea s-au perindat destui care mi-au frânt aripile, care mi-au spus adesea: nu poți, n-ai cum, nu e bine, nu ești pregătită, stai locului, fii modestă, nu încerca marea cu degetul. Oameni care m-au făcut să mă îndoiesc de mine, uneori m-au determinat să mă desconsider și să mă întreb – DAR eu chiar nu pot să fac nimic bine sau foarte bine?! Am persistat în prostie până am atins punctul de saturație.

Cu aripile frânte am căzut înăuntrul meu, căutându-mă și încercând să înțeleg cine sunt și ce-mi doresc. M-am descoperit! Cel mai bun lucru pe care l-am făcut, a fost să mă întâlnesc cu mine. Să-mi dau seama că în interior aveam o capacitate infinit de mare, care abia aștepta să iasă la iveală. Am realizat că aripile, dacă au rădăcini puternice, cresc mai mari, mai frumoase și mai puternice decât mi-aș fi putut imagina vreodată.

Creierul omului este o oază nesfârșită de soluții. Dacă asculți vocea interioară, dacă dai frâu liber dorințelor și muncești asiduu pentru ceea ce-ți dorești, este aproape IMPOSIBIL să nu-ți crească la loc aripile frânte de acei mediocrii care n-au știut decât să te umple de îndoieli și de teamă. Oamenii frâng aripi numai parțial. În acea perioadă stagnezi. Și după ce ai agonizat în nimic o vreme, conștientizezi momentul și dai startul unui nou început. Acela în care tu ești creatorul propriului tău succes. Viitorul este în mâinile tale, iar aripile te vor purta întotdeauna acolo unde vrei să ajungi. Aripile cresc direct proporțional cu tine, cu pasiunile tale, cu dorința aceea arzătoare, dar mai ales cu munca serioasă pe care o depui zilnic pentru a-ți vedea scopul atins. Ai atins țelul! Dezvoltă-l! Evoluează! Dă voie aripilor să ajungă la cer!

Așadar, nu-ți fie frică, aripile dacă au rădăcini puternice, cresc frumos!
Articolul precedentAi o minte brici?
Articolul următorIubirea pe care o dăruim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: