fbpx

Femeia bossy este greu de iubit? Înseamnă că n-ai înțeles-o!

Femeia bossy nu este neapărat greu de iubit, însă este greu de înțeles și tolerat. Cu cât o femeie este mai realizată din punct de vedere profesional, cu atât are mai multă încredere în ea. Această încredere în sine se manifestă în toate aspectele vieții.

N-ai cum să îți lași pantofii cu toc la intrarea propriei locuințe. Automat intri cu ei în casă. Și, uneori, nu dai jos pantofii cu toc nici măcar când ești în pat. De ce acest lucru? Pentru că având o funcție de conducere, femeia în cauză este obișnuită cu controlul. Un control pe care îl afișează în fiecare acțiune a sa. O femeie puternică acționează pe măsura capacităților ei. Femeia bossy este, în primul rând, stăpână pe ea însăși, nu pe voința altora.

Controlul NU este greșit!

Nu este greșit atât timp cât îl exerciți doar în ceea ce te privește. Imediat ce scapi caii și începi să dai ordine și directive în stânga și în dreapta, controlul este interpretat greșit și, automat, tinde să devină și o obsesie.

Știu ce o să-mi spui, femeia trebuie să fie femeie. Trebuie să-și păstreze laturile acelea delicate și feminine. Trebuie să rămână vulnerabilă în brațele unui bărbat. Trebuie să pară mai slabă pentru ca el să-și păstreze să-și exercite trăsătura de mascul alfa.

Serios?!

Păi doar un mascul alfa poate să aibă alături o femeie puternică, să o iubească și să o sprijine în dezvoltarea ei. Când bărbatul și femeia nu sunt pe același nivel și nu au aceeași viziune de viață, relația nu are cum să funcționeze. În astfel de situații, bărbații care se confruntă cu femei mai puternice decât ei tind să-și piardă, undeva, pe parcurs masculinitatea când, de fapt, reacția firească ar fi să devină și mai motivați să-și depășească condiția. Reacția normală și sănătoasă este aceea de a-ți depăși limitele și barierele proprii. Dacă vrei o femeie puternică lângă tine înseamnă să devii mai mult decât ești deja.

Alfa rămâne alfa indiferent de împrejurări!

Femeia bossy, cu gura ei mare și sonoră, aparent scorpie frustrată, alege în perfectă cunoștință de cauză să fie într-o relație cu acel bărbat. Dacă ai fost ales, să spunem, de o femeie bossy, înseamnă că ai toate motivele din lume să te împăunezi și, astfel, să crești și tu văzând cu ochii. Ai cel mai bun argument pentru a adopta atitudinea ei invincibilă și, astfel, să o manifești în toate aspectele vieții tale. Împreună puteți crea o ființă aproape supraomenească. Nu există lucru care să nu poată fi realizat atunci când de mână ții persoana pe care o iubești și cu care împarți aceleași trăsături și viziuni ale vieții.

A cere unei femei puternice să se timoreze, să-și dozeze curajul și îndrăzneala, este echivalent cu a-i tăia aripile. Femeia bossy nu poate părea slabă. De ce să par dependentă de tine dacă nu sunt?!

Femeia puternică se descurcă în orice situație, însă alege conștient și asumat să își împartă viața cu un bărbat, să construiască împreună cu el un viitor comun și, astfel, să își împartă responsabilitățile. Dar dacă împart responsabilitățile, asta nu înseamnă că nu le poate face față și singură.

Femeia bossy nu e bossy pentru cel care o iubește. Pentru el este întruchiparea perfecțiunii. Oglinda lui cea mai prețioasă!

Cu toate acestea, definiția de femeie bossy este asociată cu mania acesteia de a-și controla și domina partenrul. Lucru care este total eronat. A avea curajul de a spune ceea ce gândești. A avea îndrăzneala de a exprima clar și precis ceea ce îți dorești de la un bărbat și de la relația cu acesta NU înseamnă că îl controlezi sau îl tratezi ca pe un bun.

Femeile bossy, puternice, independente, cum vrei să le numești, au curajul de a lua inițiativa și de a comunica ceea ce își doresc. Modul în care transmiți mesajul și tonul pe care îl folosești pentru transmiterea mesajului pot fi, însă, interpretate corect sau eronat.

Așadar, mai multă grijă la ton și la modul în care împachetezi mesajul. Spune-i ce vrei, însă fă-o într-un mod în care bărbăția lui să nu aibă de suferit. Fă-o într-un mod în care nu îi atingi în mod negativ stima de sine. Comunică-i într-o manieră prin care îl determini să facă ceea ce îți dorești și îi insufli siguranța de sine și îi declari importanța lui în viața ta.

Femeia prea directă lezează, uneori, masculinitatea unui bărbat.

Cel mai bun exemplu pe care pot să vi-l dau este banalul… vreau sex. Ei bine, decât să folosești cuvinte, mai bine manipulezi puțin prezentul. Cum? Prin fapte menite să-i stimuleze imaginația și să-i trezească dorința fix în clipa în care gândul tău tânjește după atingerea lui. Nu-i da ordinul de a-ți satisface nevoile. Sedu-l astfel încât să pară că el încă te mai cucerește. Nu-i subestima natura de vânător chiar dacă aveți 10 ani de conviețuire.

Uneori femeia trebuie să fie și puțin șireată. Îți dorești ceva? Foarte bine! Aprinde ușor scânteia, comunică-i cu tact dorințele tale, însă lasă-l pe el să preia inițiativa astfel încât să transformi dorința, care inițial era doar a ta, într-un obiectiv comun. Nu-i subestima importanța în viața ta. Nu-l trata ca și cum și cu el și fără el viața ta va fi la fel de frumoasă. Știm amândouă că nu este un bibelou în viața ta.

Fericirea este deplină atunci când te simți împlinită pe toate planurile: profesional și personal.

Nu sunt bossy… de fapt îmi cunosc nevoile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: