Termeni și condiții

ACCEPTUL CONDIȚIILOR DE ACCESARE:

 1. Alina-Gheorghe.ro este un blog creat, administrat și actualizat de Alina Gheorghe.
 2. Accesarea acestui site este GRATUITĂ.
 3. Accesarea acestui site conduce la asumarea și acceptarea termenilor și condițiilor de către vizitator.
 4. În calitate de vizitator al blogului Alina-Gheorghe.ro ești de acord cu respectarea acestor reguli și condiții.
 5. Alina Gheorghe își rezervă dreptul de actualiza / modifica / îmbunătăți blogul Alina-Gheorghe.ro și/sau poate suspenda funcționarea site-ului în orice moment, cu sau fără o înștiințare prealabilă.
 6. Regulile, termenii și condițiile de accesare / utilizare ale blogului Alina-Gheorghe.ro pot fi, de asemenea, modificate în orice moment, fără o notificare în prealabil.
 7. Regulile, termenii și condițiile Alina-Gheorghe.ro sunt disponibile pe blog, iar responsabilitatea de a le cunoaște și a le respecta îi revin vizitatorului.
 8. Alina Gheorghe își rezervă dreptul de a stabili noi reguli ale blogului, considerate a fi parte integrată a condițiilor generale de accesare / utilizare a blogului Alina-Gheorghe.ro.
 9. Regulile, termenii și condițiile vizează modul de accesare / utilizare de către vizitatori a blogului Alina-Gheorghe.ro, iar eventualele problemele sau incidentele care pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ:

 1. Articolele, textele și imaginile (în cadrul cărora nu se specifică sursa) publicate pe Alina-Gheorghe.ro aparțin autorului și sunt protejate de legea privind drepturile de proprietate intelectuală (Legea nr. 8 / 1996 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 / 1996).
 2. Reproducerea materialelor scrise sau ilustrative SUNT INTERZISE fără acordul și/sau consimțământul scris al autorului.
 3. Vizitatorii blogului Alina-Gheorghe.ro NU au dreptul să preia, să vândă sau să reproducă materialele scrise sau ilustrative de pe blog.
 4. Nerespectarea proprietății intelectuale ale materialelor scrise sau ilustrative de pe Alina-Gheorghe.ro poate conduce la restricționarea accesului pe site sau acționarea în instanța de judecată a vizitatorului care, cu bună știință, a încălcat dreptul la proprietatea intelectuală a autorului și a preluat, vândut sau reprodus parte sau întregul conținut de pe acest blog.
 5. Vizitatorii/abonații pot distribui materialele scrise sau ilustrative pe rețelele lor de socializare DACĂ menționează sursa acestora.
 6. Vizitatorii / abonații pot comenta pe blogul Alina-Gheorghe.ro însă fără să folosească cuvine sau expresii injurioase, rasiale, discriminatorii sau obscene la adresa autorului sau la adresa oricăror alte persoane. Nu sunt agreate și nici acceptate jignirile sau discriminările care țin de sex, rasă, condiție fizică, economică, profesională, religioasă sau răutățile gratuite la adresa autorului sau la adresa oricăror alte persoane.
 7. Pe site-ul Alina-Gheorghe.ro nu sunt tolerate umilințele care conduc la atingerea emoțională sau intelectuală a autorului sau a oricăror alte persoane.
 8. Alina-Gheorghe.ro nu este un site pe care să se practice cenzura, însă vor fi șterse comentariile cu link-uri publicitare. Pentru publicitate și/sau o posibilă colaborare, vă rog să vă exprimați intenția pe adresa de e-mail blogger@alina-gheorghe.ro.

Vizitarea site-ului Alina-Gheorghe.ro presupune că ai citit, ai înțeles, ești de acord și accepți termenii și condițiile acestui site!

Mulțumesc.