fbpx

Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean – prima carte citită în 2019

Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean a fost prima cartă pe care am citit-o în 2019, începută fix pe 1 ianuarie 2019 și devorată în 3 zile. Cu această carte voi da startul și unei noi categorii pe blog „Lecturez Cărți Bune” unde voi publica câte un articol cu impresiile mele despre fiecare carte pe care am citit-o!

Este genul de carte pe care este bine să o citești atunci când:

 • Ți-ai pierdut motivația!
 • Nimic din ceea ce faci nu te mai mulțumește și nu te împlinește!
 • Suferi din dragoste!
 • Simți că menirea ta este alta, dar nu știi care!
 • Pare că viața trece pe lângă tine!
 • Ești tristă fără motiv!

Această carte se adresează în mod special femeilor, însă din punctul meu de vedere o pot citi și bărbații. Și nu mă refer la cei gay. Ci la cei care doresc să înțeleagă mai bine nevoile unei femei, gândirea și modul ei de a simți.

Deși unele femei par să se mulțumească cu statutul de soții și mame, iar altele sunt doar realizate din punct de vedere profesional, Andra Olarean demonstrează în cartea ei că dacă îți dorești, muncești și te disciplinezi, te poți realiza pe toate planurile. Adică, îți poți întemeia o familie, dar poți avea și o carieră de succes.

Manualul Femeii de Sucess

Care este secretul pentru ca o femeie să se realizeze pe toate planurile?

Manualul Femeii de Succes oferă soluții reale, însă din punctul meu de vedere nu sunt aplicabile tuturor femeilor. Eu, de exemplu, nu aș putea să îmi planific fiecare aspect al vieții. Nu aș putea să țin un jurnal cu fiecare acțiune a mea, cu tot ce mănânc, cu tot ce beau, cu orele pe care le dorm și așa mai departe. Înțeleg că notându-ți lucruri vei putea identifica mult mai rapid și mai ușor erorile și omisiunile din comportament, însă nu vreau să îi răpesc vieții ceea ce îmi place cel mai mult la ea: calitatea de a mă surprinde plăcut.

Cu toate acestea, deși Manualul Femeii de Succes se dorește a fi un instrument care să ajute femeia pas cu pas în drumul său către succes și are acest potențial de a fi un fel de îndreptar al vieții, consider că este o carte motivantă care demonstrează veridicitatea câtorva principii care îmi ghidează și mie viața:

Dacă vrei poți!

Dacă muncești obții!

Dacă oferi primești!

Manualul Femeii de Succes nu este adevărul absolut sau rețeta-minune a succesului, însă este o cale. Această carte este un început prin care poți să îți descoperi și să îți urmezi propriul destin. Are capacitatea de a trezi în tine dorința aceea înflăcărată de a-ți urma, în sfârșit, visul.

Cred că menirea noastră, a fiecăruia, este aceea de a atinge potențialul nostru maxim, de a ajunge la cea mai bună variantă a noastră pentru a îmbunătăți lumea în care trăim. Cu cât devenim mai conștienți de cine suntem și cu cât învățăm să ne folosim mai bine puterea și capacitatea, cu atât vom evolua mai mult și vom contribui la o lume mai bună.

Karma are cel mai puternic efect de bumerang!

Știi ce este karma? O repercursiune a faptei tale. Karma pozitivă este urmarea faptelor tale bune. Karma negativă este urmarea faptelor tale injuste. Succesul în viață constă în numărul persoanelor pe care le ajuți, spune Andra Olarean. Ei bine, sunt de acord cu ea deoarece cred cu tărie că există o singură cale a succesului în viață: dacă oferi și ajuți, Universul și Divinitatea te vor răsplăti înzecit!

Citește Manualul Femeii de Succes dacă:

 • Dorești să identifici și să menții motivația în viața ta;
 • Dorești să identifici și să menții iubirea în viața ta;
 • Dorești să ai o viață profesională de succes;
 • Dorești să înveți să te iubești, să îți valorifici potențialul și să îți pui în valoare frumusețea și inteligența;
 • Dorești să realizezi lucruri mărețe;
 • Dorești să îți recâștigi stima de sine și puterea interioară;
 • Dorești să ai o viață fericită și împlinită;
 • Dorești să ai un stil de viață sănătos.

Manualul Femeii de Succes este, până la urmă, povestea Andrei Olarean. O poveste care ne demonstrează că visurile devin realitate.

Dacă ai citit de-a lungul vieții foarte multe cărți de dezvoltare personală, NLP, spiritualitate, filosofie, psihologie și așa mai departe, s-ar putea să nu găsești în Manualul Femeii de Succes foarte multe informații noi. Manualul Femeii de Succes nu este o biblie, este un bestseller scris într-un limbaj accesibil tuturor, care are menirea să motiveze și să insufle dorința de mai mult și mai bine.

Concluzia: Manualul Femeii de Succes ne învață să nu ne mai mulțumim cu puțin! De ce să trăiești cum te duce valul când tu poți indica direcția exactă a vieții?! De ce să accepți orice când poți avea totul?!

Poți achiziționa Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean de aici!

Pe blogul lui Emil Călinescu, CiteștE-MI-L sau MORI prost, am scris mai multe despre Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: