fbpx

Nevoile bărbatului tău contează! Crezi că ai scăpat dacă te-ai măritat?

Nevoile bărbatului tău sunt importante! Crezi că ai scăpat dacă te-ai măritat? Dedică-te căsniciei tale și vei construi o relație indestructibilă!

Se spune că singurătatea este grea. Ei bine, viața de cuplu este și mai grea. Te-ai măritat, toate bune și frumoase. Ai avut nunta visurilor tale cu bărbatul visurilor tale. Înainte de căsătorie ai urmat tot felul de pași pentru a te vedea la altar. Ai oferit iubire, afecțiune, înțelegere. Ai investit timp și sentimente. Ai demonstrat cine ești, cum ești și lucrurile de care ești capabilă. Dacă ai ajuns în fața altarului înseamnă că ai urmat pașii corecți odată ce bărbatul ideal pentru tine te-a cerut în căsătorie și s-a și căsătorit cu tine.

Te-ai măritat, ok! Bravo ție, dar ce faci de acum încolo? Cum îți menții căsnicia fericită? Sau mai bine zis, cum te asiguri că rămâi cu acel bărbat până la adânci bătrâneți?

Ești atentă la nevoile bărbatului tău?

Dacă te-ai măritat, nu te culca pe o ureche! Asta nu înseamnă că l-ai prins în lanț și o să rămână cu tine până când moartea vă va despărți. Nu te neglija. Nu îți bate joc de trupul tău. Nu îți bate joc de el. Nu îl trata ca pe un bun. Nu îl trata ca pe un bancomat. Nu îl pedepsi. Nu îi da sex cu porția. Nu îl priva de afecțiunea și atenția ta. Nu l-ai câștigat la loz în plic, prin urmare, trebuie ÎN CONTINUARE să îți manifești și să îți demonstrezi iubirea, afecțiunea și dragul față de el.

Ba chiar mai mult decât atât, deși CREZI că e al tău, lucru profund greșit să îl consideri un bun pe care îl deții, trebuie să înveți să IEI INIȚIATIVA: să îl suprinzi și să îi oferi mici momente de bucurie, tandrețe și iubire. Gesturile de genul vă consolidează căsnicia, alături de o bună comunicare, înțelegere, încredere reciprocă și așa mai departe.

Cum îți dai seama dacă soțul tău are o dorință, o nevoie?

În primul rând, nu trebuie să aștepți ca el deja să simtă că îi lipsește ceva. Încearcă să îi oferi câte puțin din toate. Încearcă să fii în continuare femeia care l-a cucerit și, dacă poți, îndrăznește chiar și să îl surprinzi în anumite momente, devenind chiar mai mișto decât femeia care l-a sedus inițial. Noi nu stagnăm, evoluăm, devenim mai buni, mai frumoși, mai minunați. De ce te-ai plafona?!

Acum probabil o să îți pui una din următoarele întrebări:

Cum să îl surprind dacă mi-e rușine?

Cum să fac X lucru, ce o să creadă despre mine?

Dacă fac X lucru, o să creadă că am făcut acel ceva cu alt bărbat?

Dacă nu o să îi placă surpriza mea?

De ce să mă dau peste cap dacă deja suntem căsătoriți?

Cum să trec peste oboseală pentru a-i acorda soțului meu mai mult timp și mai multă atenție?

Temerile tale sunt reale, dar nefondate.

În primul rând, trebuie să înțelegi că surprizele nu trebuie să fie neapărat de ordin sexual. Bucuriile nu se rezumă doar la sex. Gândește-te la lucrurile care îi plac lui și mergi în acea direcție. Poate îi place mâncarea, poate îi plac călătoriile, poate îi plac jocurile, poate îi place muzica, poate îi plac dansurile orientale, poate îi place să fumeze narghilea cu aromă de mentă și măr. Foarte bine! Caută pe internet locatii narghilele Bucuresti și vezi unde se fumează cele mai bune narghilele din oraș. Dacă ești genul mai îndrăzneață, închiriază acasă o narghilea și pregătește-i o noapte de neuitat. Printre aburii narghilelei, la umbra unui pahar cu vin, poți părea de-a dreptul spectaculoasă.

Sau du-l într-o dimineață la un restaurant narghilea sau la o terasă unde se fumează narghilele și beți un Frappe împreună. Fă-l să respire FERICIT alături de tine. Nu-l încorseta. Nu-l limita. Nu-l desconsidera. Nu-l învăța să se mulțumească cu puțin pentru că îl vei transforma într-un bărbat apatic și nefericit.

Gândește-te pasiunile lui și încearcă să-i satisfaci o dorință, chiar dacă pare neînsemnată sau neimportantă. Fericirea constă adesea în lucrurile mici.

În al doilea rând, trebuie să crezi că lumea în care trăim este o oglindă. Faptele tale vor influența faptele lui. Sentimentele tale le influențează pe ale lui. Reacțiile tale dau naștere reacțiilor lui. Acțiunile tale le îndeamnă pe ale lui. Așadar, dacă tu ești iubitoare, blândă și surprizătoare, și el se va strădui să te facă pe tine fericită. În fond, cum să răspunzi cu indiferență unui gest sincer de iubire?

În al treilea rând, cu bărbatul tău nu trebuie să îți fie rușine de nimic și nu trebuie să te temi că te va judeca. Nu îl mai substima și nu îl mai considera mai puțin decât este de fapt. De ce să te rușinezi să îl atingi? De ce să te rușinezi să încerci ceva nou? Crede-mă, o să îi placă!

Nevoile bărbatului tău sunt la fel de importante ca nevoile tale.

Gândește-te câtă frustrare generează o nevoie nesatisfăcută. Realizezi câți nervi ai pe el când TU vrei ceva și el nu vrea sau nici măcar nu realizează ceea ce îți dorești tu? Ei bine, evită astfel de situații. Frustrăile și nemulțumirile vă îndepărtează unul de altul. Comunicați, iubiți-vă și surprindeți-vă!

De ce să irosești o căsnicie când poți să o consolidezi? Fii atentă la nevoile bărbatului tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: