fbpx

Obsesia pentru slăbit oglindește nevoia de a fi iubit

Obsesia pentru slăbit oglindește nevoia de a fi iubit, fapt care ar trebui să îți dea, măcar puțin, de gândit. În momentul în care nu îți mai place de tine cum arați. Te simți urâtă, grasă, disgrațioasă și îți ascunzi, aproape obsesiv, părțile pe care care tu le consider inestetice, înseamnă că trebuie să iei măsuri. Înseamnă că trebuie să începi transformarea ta chiar din această clipă.

Nu este de ajuns să te transformi fizic! Obsesia pentru slăbit nu va fi eliminată complet astfel. Sigur că este necesar să îți schimbi stilul de viață. Să adopți un mod de viață în avantajul tău, care să te facă mai sănătoasă și mai fericită, evident. Trebuie să faci sport, să te odihnești suficient de mult, să mănânci cât mai sănătos și să elimini, pe cât posibil, stresul dăunător. Când spun stres dăunător, mă refer la genul acela de frământare pe care nu îl poți soluționa. Care nu indică luminița de la capătul tunelului.

Una este să te stresezi pentru un task pe care trebuie să îl faci într-un anumit termen limită, adică știi că într-un final vei scăpa de acel stres, acesta fiind un stres care stimulează creativitatea. Și cu totul altceva este să te stresezi zilnic, fără rost, la un loc de muncă pe care nu îl iubești. Acesta este un stres dăunător care îți afectează sănătatea. Persistând într-un astfel de stres, mergând la muncă doar pentru bani, mai devreme sau mai târziu te vei trezi nu doar grasă, ci și bolnavă.

Una din cauzele principale ale obezității este STRESUL.

Așadar, obsesia pentru slăbit este o problemă profundă. Poți să ții regim, poți să dormi 12 ore pe noapte și poți să iei pastile de slabire câte vrei, prescrise de medicul nutriționist, evident, însă până nu elimini cauzele nefericirii tale constante, NU o să pierzi în greutate și NU o să te simți frumoasă. Dacă o să slăbești, o să o faci doar temporar. Schimbarea mentalului împreună cu adjuvantele pentru slăbit îți vor asigura succesul pe termen lung. Doar astfel vei dobândi silueta pe care ți-o dorești și vei atrage în viața ta fericirea și iubirea de care ai nevoie pentru a te simți o femeie împlinită.

De cele mai multe ori nefericirea și kilogramele în plus sunt asociate cu lipsa de iubire. Când te simți urâtă și grasă, deseori simți că nu ești iubită suficient de mult sau așa cum ți-ai dori. Și în loc să rezolvi adevărata cauză a neiubirii, să-i spunem, apelezi la artificii pentru a-ți îmbunătăți aspectul fizic. Nu este nimic rău în a ține un regim alimentar sau în a bea un ceai care să te ajute să elimini kilogramele inestetice. Ba din contră, te ajută să îți redobândești starea de bine. Însă n-o să fie suficient dacă nu îți transformi și gândirea și percepția față de tine.

În procesul de slăbire primul pas îl constituie transformarea mentalului.

Trebuie să elimini din mintea ta programele dăunătoare, irealiste și false, care te fac să te simți urâtă și grasă. Primul element în schimbarea programelor mentale pe care le ai este acela de înceta să te compari cu alte femei. Nu te mai forța să intri într-un tipar al frumuseții stabilit de alții, începe prin a-ți crea propriul model de frumusețe. Nu te mai lăsa influențată de tiparele inoculate de presă, televiziune și așa mai departe. Nu trebuie să fii înaltă, blondă și cu silicoane ca să fii frumoasă. Pentru a fi frumoasă trebuie să fii sănătoasă, îngrijită, cu o stimă de sine solidă, fericită și iubită.

Obsesia pentru slăbit este nejustificată. Iubirea te face frumoasă.

Așadar, atrage în viața ta iubirea! Iubirea este magnetul fericirii. Iubirea este oglinda frumuseții. Și când spun iubire nu mă refer doar la iubirea unui bărbat, ci și la iubirea familiei, prietenilor și apropiaților. Cu cât ne simțim mai iubiți, cu atât vom fi mai fericiți. Indiferent de sex, religie, profesie sau statut financiar.

Mecanismele prin care îți consolidezi o stimă de sine sănătoasă, care te vor face să te simți frumoasă și să fii sănătoasă, sunt simple: oferă iubire și compasiune și ai grijă de oameni. Oferind iubire, compasiune și grijă, acestea se vor întoarce în viața ta drept daruri nemaipomenite atunci când te vei aștepta mai puțin.

Vrei să te simți frumoasă? Învață să răspunzi cu calm și compasiune momentelor de furie și stres, iar acest lucru se va refleca pe chipul și în trupul tău.

Vrei să te bucuri de compania unui bărbat pe placul tău? Oferă compania ta celor care sunt cu adevărat singuri. Mai devreme sau mai târziu o să apară și bărbatul potrivit care să devină compania ta până la adânci bătrâneți.

Vrei să fii iubită pentru ceea ești? Oferă iubire dezinteresată. Nu mai iubi pentru a ți se oferi ceva în schimb. Într-un final te vei bucura de roadele unei iubiri împărtășite.

În viață trebuie să oferim ceea ce avem nevoie, iar Universul, Dumnezeu, cum vreți să-i spuneți, ne va oferi ceea ce dăruim. Întotdeauna primim ceea ce oferim!

Și acum o să îmi spui: ok, eu nu sunt o femeie rea. Nu fac rău nimănui. Nu sunt egoistă. Nu sunt prefăcută. Și totuși relațiile mele eșuează. 

Ca să înțelegi mecanismul prin care atragi în viața ta fericirea deplină, împlinirea pe toate planurile și iubirea împărtășită cu omul potrivit îți recomand două cărți: Șlefuitorul de diamante și Karma Iubirii ambele scrise de Geshe Michael Roach.

Pe scurt, obsesia pentru slăbit poate fi eliminată dacă sădești în tine, în mintea ta, în sufletul tău și în viața ta semințele lucrurilor de care ai nevoie și, dacă în paralel, ai grijă și de trupul tău apelând la diverse adjuvante pentru slăbit. Aceste semințe sunt sădite OFERIND ceea ce ai nevoie. Oferi ceea ce dorești să primești. Însă exact ca în cazul oricăror alte plante, semințele nu se transformă în flori peste noapte. Va trebui să ai grijă de sămânța ta o bună perioadă de timp până când ea va deveni o minunată floare. Așadar, oferă ceea ce ai nevoie de oricâte ori este necesar. Repetă acest ciclu până când viața o să te suprindă și o să îți ofere, pe tavă, exact ceea ce tu ai jinduit până acum. Și nu te opri când îți vezi visul împlinit. Continuă să devii și să fii imaginea binelui și a frumosului pe care le dorești în viața ta!

Așadar, dacă în prezent nu ești o femeie rea, nu ești egoistă și nu ești falsă, asta nu înseamnă că și faci ceva pentru omenire. Pasivitatea este goală. Dacă nu faci nimic, nu se întâmplă nimic. Dacă nu oferi, nu primești.

În concluzie: Obsesia pentru slăbit oglindește o nevoie emoțională. Schimbă programul dăunător plantând sămânța potrivită. Oferă ceea ce dorești să primești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: