fbpx

Particip la SuperBlog 2018, te provoc să participi și tu!

Particip la SuperBlog, te provoc să participi și tu la cea mai longevivă și mai emoționantă competiție de blogging din România. La SuperBlog se pot înscrie persoane care au cel puțin 16 ani și dețin un blog. Blogul tău trebuie să aibă minimum 3 luni vechime și cel puțin 20 de articole publicate. Nu contează nișa blogului și nici traficul de vizitatori. Sunt acceptate atât blogurile care rulează pe un domeniu propriu .ro, .com, .eu, .org, etc., dar și blogurile wordpress sau blogspot.

Citește regulamentul SuperBlog și înscrie-te și tu!

SuperBlog 2018, o ediție aniversară de 10 ani, vine și cu o PREMIERĂ: câștigătorii locului 1 în edițiile anterioare pot participa la maximum 5 probe, oricare ar fi acelea. Dacă nu știai încă, SuperBlog este o competiție de blogging creativ, care se desfășoară în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2018, în cadrul căreia bloggerii din România sau de peste hotare sunt invitați să își demonstreze creativitatea în scris și să câștige premiile în bani, produse și vouchere puse la dispoziție de sponsorii concursului. Testează-ți abilitățile și talentul participând la toate probele. Deși nu este obligatoriu să scrii pentru toate probele, cu cât ești mai abil și mai talentat în scris, cu atât ai mai multe șanse să devii NUMĂRUL 1!

Câștigă cât mai multe premiile și demonstrează că ești cel mai bun blogger al anului 2018! Iată cum participi la SuperBlog 2018!

Am câștigat Spring SuperBlog 2016 după 6-7 încercări. N-a fost ușor, însă bucuria și satisfacția de a fi cea mai bună bloggeriță a acelei ediții au compensat orice efort. Fac parte din familia SuperBlog încă din 2012. Pot să confirm că pentru mine SuperBlogul a fost o rampă de lansare, un test pe care l-am repetat cu plăcere de fiecare dată când am avut ocazia. Este competiția pe care o port cu mine însămi, NU cu ceilalți bloggeri participanți.

La Superblog am învățat să scriu advertoriale, să-mi îmbunătățesc talentul, să-mi testez implicarea și fair-play-ul, să respect termene limită și să citesc printre rânduri. Practic, aici am învățat să fac din blogging un business din care am trăit foarte bine câțiva ani. (Găsiți aici mai multe detalii despre mine și evoluția mea.)

SuperBlog înseamnă adrenalină și emoție constructivă!

SuperBlog m-a făcut să ies din zona de confort din toate punctele de vedere. Datorită SuperBlogului am făcut primul pas pentru a-mi depăși complexele de persoană cu handicap. Aici m-am arătat pentru prima dată lumii exact așa cum eram, cu bune și cu rele. Aici am conștientizat că dizabilitatea mea este o limită pe care NU natura mi-a impus-o, ci eu însămi. La SuperBlog am realizat că respectul este o reacție firească a oamenilor, o reacție la ceea ce TU însuți crezi despre tine.

SuperBlog este nu doar un concurs, ci o modalitate eficientă de a-ți testa gândirea și personalitatea!

Prin voință, muncă, determinare, onestitate, implicare și mult patos am câștigat SuperBlogul. Am devenit mai puternică, mi-am depășit granițele fizice și intelectuale și am descoperit că sunt capabilă de multe lucruri mărețe, importante și frumoase.

SuperBlog este startul ascensiunii mele atât din punct de vedere profesional, dar mai ales spiritual. Alina pe care am descoperit-o și îmbunătăți-o pe parcursul acestor ediții este astăzi o persoană nouă, capabilă, eficientă, eliberată de orice limită imaginară sau reală.

SuperBlog poate fi și rampa ta de lansare!

Această competiție a venit în viața mea într-un moment în care nu aveam nicio perspectivă asupra viitorului. M-a ajutat să îmi folosesc PUTEREA, VOINȚA și GÂNDUL în moduri constructive și benefice pentru mine. În afară de premii, distracție, prieteni, acceptarea după care tânjeam și apartenența la un grup frumos, SuperBlogul m-a ajutat să mă recunosc, să mă accept, să mă iubesc și să identific în mine o putere constructivă de care nu aveam habar.

Astăzi sunt propriul meu exemplu de succes și datorită SuperBlogului!

Te provoc să participi la SuperBlog și să-mi spui ce s-a schimbat în interiorul tău după această experiență.

P.S. Eu sunt omul care vede dincolo de realitatea sa imediată, pentru mine nimic nu este doar ceea ce pare.

P.P.S. În articolul următor îți voi dezvălui CUM SĂ CÂȘTIGI SUPERBLOG-ul!

2 COMENTARII

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Alina!!!
    Multumim mult pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/
    Abia asteptam sa te revedem la Gala de premiere!
    Inspiratie si succes din plin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: