fbpx

Pe Aripile Sunetului călătorește în București

Pe Aripile Sunetului vine cu o nouă ediție în întâmpinarea noului an școlar, ediție ce se va desfășura în perioada 8-9 decembrie 2018, începând cu ora 10:00, în incinta Centrului Cultural ARCUB Gabroveni, București.

Concursul național de interpretare muzicală Pe Aripile Sunetului aduce o explozie de trăiri și de emoții, de la râs la plâns, până la descoperirea unor talente ieșite din comun. Este primul concurs în care pot participa preșcolarii și elevii din clasele I-XII care studiază muzica atât în mediul privat, cât și în liceele de specialitate.

Așadar, mămici, tătici, bunici, dacă aveți un copil talentat și dornic de afirmare, îl puteți înscrie până la data de 30 noiembrie 2018, urmând pașii din link-ul următor: https://pearipilesunetului.ro/regulament/.

Pe Aripile Sunetului, concurs pentru muzicieni
Pe Aripile Sunetului, competiție muzicală

Această competiție a tinerelor talente care studiază pianul, chitara sau canto se desfășoară într-o singură etapă. Interpreții își vor etala calitățile interpretative pe categorii, în funcție de nivelul lor de pregătire, dar și pe secțiuni, în funcție de vârstă.

Muzica este răspunsul căruia nu i s-a pus nicio întrebare, spunea Nichita Stănescu. În concluzie, tinerii talentați vor avea ocazia de a fi creatorii unor momente muzicale de neuitat. Acest eveniment poate reprezenta lansarea copiilor în lumea muzicii și, poate, începutul unei adevărate cariere în artă.

Arta este un balsam pentru suflet, ea transformă tânărul talentat într-un om al binelui și al frumosului. Concursurile, însă, trezesc în micul artist spiritul de competiție care, în timp, îl vor determina să își perfecționeze abilitățile și calitățile muzicale. Competițiile artistice încununează munca și eforturile celui care își sacrifică timpul pentru a face din pasiunea pentru muzică un adevărat prilej de a-și demonstra genialitatea și dumnezeirea.

În secolul vitezei și a gadget-urilor performante, arta și muzica pot fi refugiul într-o lume mai bună, sănătoasă.

Poartă-ți copilul Pe Aripile Sunetului! Impulsionează-l să își descopere vocația! Ajută-l să își valorifice talentul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: