fbpx

Rochii de mireasă ieftine EdenBride.ro – succesul NU exclude iubirea!

Rochii de mireasă reduceri EdenBride.ro – pentru că viața profesională NU exclude viața sentimentală și nici nu ar trebui să o știrbească! Succesul NU exclude iubirea!

Vreau să îmi termin studiile! – bifat

Vreau să am un job bun, împlinitor din toate punctele de vedere! – bifat

Vreau să îmi cumpăr mașină! – bifat

Vreau să am propria locuință! – bifat

Vreau să am venituri suplimentare! – bifat

Vreau să îmi utilizez creativitatea și abilitățile în proiecte constructive! – bifat

Adevărul este că pot să scriu până mâine dimineață despre obiectivele mele îndeplinite. De la cele mai mărunte, până la cele mai complexe. Până la 30 de ani am reușit să fac pentru mine lucruri la care alți oameni poate că nici nu îndrăznesc să viseze. Și nu mă laud. Afirm realitatea.

Când îmi propun ceva, nimic nu mă poate opri din drumul meu. Handicapul meu nu a fost niciodată o limitare pentru mine. Singurele limite sunt în mintea mea și pentru că știu foarte bine că sunt închipuite, le demontez una câte una.

Frica este o iluzie!

Eu nu sunt frica mea! Nu sunt gândul pesimist! Nu sunt Gică Contra! Nu sunt puișoul cel laș! Nu dau voie comodității să îmi stagneze evoluția! Nu sunt lucrurile negative pe care mintea umană le născocește. Sigur că mă confrunt și eu cu ele, însă nu le dau voie să-mi dicteaze viața.

rochii de mireasa ieftine
rochii de mireasa ieftine

Din punct de vedere profesional, mă simt de nota 10. Bineînțeles că nu am ajuns la nivelul lui Tonny Robbins. Atât mi-am propus, atât trăiesc. Nu acumulez frustrări pentru că nu am mai mult. Sunt încântată cu ce am realizat și caut să îmi depășesc condiția – adică să îmi depășesc limitele.

Cu toate acestea, deși profesional mă simt împlinită, îmi dau seama că din punct de vedere sentimental sunt pe minus. Și nu pentru că aș fi nedezvoltată emoțional. În evoluția mea profesională am căutat să îmi cultiv și inteligența emoțională, nu doar pe cea intelectuală.

Nu neglija inteligența emoțională!

Consider că am calități pe care orice bărbat și le-ar dori de la o femeie cu care să aibă o relație pe termen lung, dar vedeți voi, când te concentrezi prea mult pe lumea materială, uiți să mai trăiești în plan sentimental. Uiți ce înseamnă să ai o relație, să iubești și să fii iubită, să împarți prezentul cu o cineva drag inimii tale, să te bucuri de un act intim, să te dăruiești și să primești afecțiune, tandrețe și așa mai departe.

Te înveți cu singurătatea și ajungi să îți iei doza de emoție constructivă din adrenalina parcusului profesional. Reușitele te animă. Obiectivul atins te face fericită. Simți un extaz asemănător cu cel al… orgasmului. Te simți invincibilă. Ai senzația, falsă de altfel, că nici nu ai nevoie de un bărbat. Ce-ți mai trebuie bărbat când tu poți și reușești orice îți propui?!

Banii pe care îi ai nu înlocuiesc iubirea!

Ei bine, lucrurile acestea țin o perioadă. După aceea, când pui capul pe pernă, singurătatea începe să te încolțească. Și ajungi să realizezi că funcția pe care o ai nu te ferește de suferința singurătății. Respectul pe care l-ai câștigat în rândul oamenilor nu țin locul afecțiunii unui bărbat. Admirația oamenilor nu înlocuiește adorația unui bărbat. Prietenii nu pot umple golul unui copil, de exemplu. Libertatea pe care deși o ai ajungi să nu o mai folosești. Nu simți să pleci într-o vacanță singură pentru că te-ai simți mai singură decât ești deja. Și uite așa, îți umfli contul bancar, statutul, renumele, dar te înconjori de pisici.

Păcat că tinerețea asta nu se mai întoarce. Nu te întâlnești de prea multe ori cu privilegiul de a cunoaște un bărbat potrivit ție, cu care să ai conexiunea aceea dumnezeiască: intelectuală și sufletească.

Fructifică tot ceea ce Universul îți oferă!

Și de cele mai multe ori, deși viața ți-l scoate în cale, simți că e el, dar nu îl accepți cu toată ființa ta. Parcă ceva te reține. Poate teama, poate teribilismul, poate inconștiența. Pentru că ai impresia că prioritățile tale sunt altele. Crezi că nu a venit momentul să îmbraci o rochie de mireasă de prințesă. Crezi că nu ești în etapa vieții în care să te măriți. Nu te simți pregătită să devii mamă. Tu vrei să ai o carieră, să te plimbi, să cunoști oameni. Nu ești gata să îți asumi un astfel de angajament.

rochii de mireasa reduceri
rochii de mireasa reduceri

Ei bine, viața profesională nu ar trebui să excludă viața sentimentală. Viața profesională nu ar trebui să știrbească viața sentimentală în niciun fel. Nu trebuie să te mulțumești cu puțin și să te limitezi crezând că nu te poți concentra pe ambele arii ale vieții, că nu te poți dedica, că nu ai prea multe de oferit sau că iubirea te distrage de la adevăratele tale obiective.

Iubirea nu deconcentrează, este sursă de energie!

Iubirea împărtășită te ajută să înflorești, ba chiar este sursă de putere și energie pentru toate celelate obiective ale tale. Când ești fericită și împlinită sufletește, sky is the limit. Ce te mai poate opri? Omul te iubește și îți este alături, împreună puteți cuceri lumea.

Nu da cu piciorul iubirii doar pentru că ai impresia că nu ai timp pentru o relație sau ai tot timpul din lume în fața ta pentru a construi o altă relație, nu pe asta, ci una în viitor, când vei fi tu mai liberă. Niciodată nu o să fii suficient de liberă. Niciodată nu o să fii pregătită să devii nevastă sau mamă dacă nu exersezi în cadrul unei relații.

Nu îți irosi potențialul inimii folosindu-ți doar creierul.

Și nu e indicat nici să pici în plasa concubinajului sau a amantlâcurilor doar pentru că nu vrei să te dedici. Dacă o iei pe această pantă, foarte greu vei reuși să revii pe calea cea bună pentru tine. Îmbrățișările ocazionale nu înlocuiesc iubirea adevărată și nici nu suplinesc adevărata afecțiune.

Îți propun un exercițiu de voință. Mergi într-un magazin de rochii de mireasă București  și probează mai multe rochii. Nici nu contează dacă ai sau nu o relație. Doar probează rochii de mireasă. Vezi cum te simți într-o rochie de mireasă. Privește-te. Admiră-te. Iubește-te! Imaginează-ți cum va fi să mergi spre altar împreună cu bărbatul potrivit ție. Imaginează-ți cum ar fi să îți împarți viața cu un bărbat potrivit ție.

Și atunci, sub impulsul momentului, promite-ți că te vei mărita cu bărbatul perfect penru tine. Nu contează cum va arăta sau va fi, doar să ai certitudinea că el se îndreaptă deja spre tine și are deja forma perfectă pentru tine. Ai încredere că el o să apară și o să apară negreșit!

4 COMENTARII

  1. interesant articolul..pentru că viața profesională NU exclude viața sentimentală și nici nu ar trebui să o știrbească! Succesul NU exclude iubirea! rochii de mireasa superbe si modele unicat..recomand

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: