fbpx

Stabilirea obiectivului reprezintă fundația succesului profesional!

Stabilirea obiectivului reprezintă fundația succesului profesional!

Te crezi special? Știu! Și eu! Am certitudinea că am fost născută pentru a îndeplini ceva măreț. Cred cu toată ființa mea că am fost creați cu intenție și că fiecare dintre noi are un scop anume pe care trebui să îl îndeplinească înainte de a face saltul într-o altă lume. Da, de la atâtea cărți despre spiritualitate nu prea mai cred în moarte, am început să o consider doar o trecere dintr-un Univer în altul.

Ei bine, cred că majoritatea dintre noi considerăm despre noi înșine că suntem mai deosebiți decât alții și că pe umerii noștri se află responsabilitatea de a schimba lumea aceasta din bine în mai bine. Vrem să lăsăm ceva în urma noastră. Vrem să lăsăm o moștenire umanității. Corect sau greșit, nici nu contează. Totul este relativ. Ceea ce este important este faptul că vrem să îmbunătățim lumea în care trăim pentru noi, pentru apropiații noștri, dar și pentru cei pe care nu îi cunoaștem. Nu trebuie să cunoști un om ca să îți dorești pentru el o viață bună. Este de ajuns să te pui în locul lui, în situația lui, și o să îi dorești exact lucrurile pe care le dorești și pentru tine.

Vrem multe și avem impresia că realizăm prea puține.

De ce?

Din cauza banilor. În special din cauza banilor. Avem impresia că nu putem realiza prea multe pentru că nu avem suficienți bani și nici timpul necesar pentru a face banii pe care ni-i dorim. În realitate, lipsa banilor reprezintă o piedică impusă chiar de noi înșine. Banii reprezintă un obstacol pe care noi înșine l-am fixat, l-am bătut în cuie și am decis că nu putem trece de el. Întemeiată sau nu credința noastră, ea ne înfrănează evoluția și ne creează realitate pe care o trăim.

Știi cine sunt cei care reușesc în viață? Oamenii hotărâți, oamenii deciși, oamenii curajoși, oamenii perseverenți, oamenii determinați, oamenii analitici, oamenii organizați, oamenii care își stabilesc obiective și transformă îndeplinirea obiectivului într-un plan REAL și POSIBIL pe care trebuie să îl parcurgă pas cu pas, la fel cum ar face în cazul oricărei alte acțiuni pe care doresc să o întreprindă, oamenii care CRED în ei înșiși și care știu cu certitudine că indiferent cât s-ar împotmoli, împiedica sau juli, mai devreme sau mai târziu își vor vedea visul îndeplinit.

Stabilirea obiectivului reprezintă fundația succesului profesional.

Așadar, stabilește următoarele lucruri:

 1. Ai un vis, care este acela?
 2. Ai un vis, de ce este acesta important pentru tine?
 3. Ai un vis, care este scopul îndeplinirii acestui vis?
 4. Ai un vis, cum va ajuta îndeplinirea lui societatea în care trăim și umanitatea, în general?
 5. Ai un vis, crezi că este realizabil?
 6. Ai un vis, care crezi că sunt obstacolele pe care trebuie să le depășești?
 7. Ai un vis, care crezi că sunt căile prin care crezi că îți poți realiza visul?
 8. Ai un vis, cum poți transforma visul într-un obiectiv real?
 9. Ai un vis, care este planul pentru a-ți îndeplini obiectivul?
 10. Ai un vis, în cât timp crezi că este realizabil obiectivul tău?
 11. Ai un vis, care crezi că sunt oamenii care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivul?
 12. Ai un vis, cine / ce crezi că te poate ajuta să-ți îndeplinești obiectivul, ce societate, fundație, ONG, program, proiect, serviciu, etc?

Dacă visul tău este acela de a avea propria ta afacere, nu banii sunt o problemă, ci faptul că n-ai început încă să lucrezi la îndeplinirea obiectivului tău.

Răspunde tuturor întrebărilor de mai sus, fă-ți un plan de afacere CONCRET într-un domeniu în care tu excelezi și îl stăpânești foarte bine, acordă-ți un termen de îndeplinire rezonabil și nu te opri până când nu îți vezi visul îndeplinit.

Este important să îți acorzi un termen de îndeplinire mai rezonabil, nu subestima ceea ce poți realiza în 5 ani. Un an s-ar putea să nu fie de ajuns pentru a înființa o afacere de succes, însă 5 ani reprezintă un timp mai mult decât rezonabil pentru stabilirea obiectivului, realizarea planului de afacere, studierea pieței, studierea competitorilor, stabilirea unui plan economic, obținerea finanțării necesare și așa mai departe.

Știi de ce este importantă stabilirea obiectivului?

Pentru că odată ce realizezi că vrei ceva, dai acelui ceva un nume și creezi o imagine de ansamblu, îți pui motorașele minții în mișcare, iar motorașele creierului tău încep să identifice IMEDIAT soluțiile, căile și oamenii prin care TU vei putea să-ți îndeplinești obiectivul.

Vrei să muncești? Ok, muncește! Dar pentru ce muncești? Doar pentru a trăi? Dacă ești fericit/ă așa, foarte bine. Dacă nu ești mulțumit/ă doar cu atât, înseamnă că îți dorești mai mult. Stabilirea obiectivului se află în puterea ta!

Stabilirea obiectivului este importantă, nu neglija acest aspect!

Ce faci cu banii munciți? Te întreții și îți întreții familia? Foarte frumos din partea ta, ești un om responsabil. Învață să pui deoparte niște bani pentru obiectivul tău și nu intra în ei orice ar fi. Să fie fondul visului tău.

Dacă jobul actual nu este de ajuns pentru a strânge banii necesari pentru îndeplinirea visului tău, caută soluții pentru a-ți suplimenta veniturile SAU fă-ți un proiect cu ajutorul căruia să obții fonduri europene nerambursabile.

Nu, nu vreau să aud că aceste fonduri europene nerambursabile sunt greu de obținut și știi de ce? Pentru că am câteva exemple de succes, pe care o să le împărtășesc cu tine, care au demonstrat că orice este posibil, că orice vis poate fi îndeplinit – oricât ar fi de greu!

Iată câteva afaceri pe care le poți considera exemple de succes!

Magazinul online de pantofi din piele din Spania, PantofiDeFabrica.ro, este afacerea care a luat naștere în anul 2019 și este unul din cele 25 de proiecte câștigătoare a câte maximum 40.000 de euro fiecare, fonduri europeane nerambursabile, prin programul FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA – un program derulat de o firmă clujeană în parteneriat cu o asociație din Zaragoza.

FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA a oferit ocazia a peste 200 de români din străinătate de a prezenta câte un plan de afacere, a câte 90 de pagini fiecare, minimum, pentru ca 25 dintre ei să obțină maximum 40.000 euro, bani nerambursabili, pentru a-și deschide o afacere în România.

Astfel au fost înființate de românii din diaspora saloane de coafură, firme de curățenie, magazine online și multe alte afaceri în România. 25 de tineri extrem de muncitori și serioși, cu calități antreprenoriale și mult talent, au primit ȘANSA UNICĂ, probabil, să se întoarcă acasă, alături de familiile lor, și să înființeze afaceri de succes în România.

Mișcarea FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA a luat chipul speranței pentru o mulțime de români din diaspora și a devenit OPORTUNITATEA PERFECTĂ pentru cei 25 de câștigători de a renunța la joburile lor din străinătate pentru o afacere proprie în România.

Planurile de afaceri cele mai convingătoare au câștigat fonduri europene nerambursabile de până la 40.000 euro fiecare!

Europa a oferit bani nerambursabili pentru ca românii să se întoarcă acasă!

Europa a oferit bani europeni pentru o afacere ACASĂ, în România.

Magazinul online de încălțăminte din piele din Spania, PantofiDeFabrica.ro, face parte din lista celor 25 de firma câștigătoare ale programului FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA!

pantofi din piele naturală din Spania
Pantofi din piele naturală din Spania

Ce oferă PantofiDeFabrica.ro clienților din România?

 1. O gamă extrem de variată de pantofi din piele atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Categoriile de încălțăminte din piele, venită tocmai din fabricile din Spania, cuprind: pantofi eleganți pentru bărbați și femei, pantofi sport pentru femei, bărbați și copii, pantofi casual din piele naturală, mocasini moderni din piele naturală, espadrile chic, sandale din piele pentru femei, șlapi de cea mai bună calitate, ghete de iarnă, cizme pentru femei, încălțăminte medicală, teniși, balerini, botine și multe altele.
 2. Încălțăminte din piele naturală, din Spania, pentru care clientul primește garanția calității și a durabilității.
 3. Pantofi moderni din piele cu design atractiv, la prețuri accesibile.
 4. Produsele PantofiDeFabrica.ro sunt realizate în Spania și vin de la următoarele branduri spaniole de renume: Angelitos (pantofi pentru copii), Eva Manas (pantofi pentru femei), Manas (pantofi pentru bărbați), Kelme, Marlene Prieto, Piel de Angel și multe altele, dar și de la branduri internaționale precum Xti, de exemplu.
 5. Pantofii din piele naturală din magazinul online PantofiDeFabrica.ro sunt lucrați impecabil și sunt deosebit de comozi la purtare.

În magazinul PantofiDeFabrica.ro găsești încălțăminte pentru întreaga familie, indiferent de anotimp.

 1. Chiar dacă încălțămintea din magazinul online PantofiDeFabrica.ro beneficiază de un raport calitate-preț excelent, pe site există în mod constant oferte senzaționale la încălțămintea din piele.
 2. Pentru comenzi de peste 200 lei clientul beneficiază de transport gratuit, indiferent unde s-ar afla în România.
 3. Ghidul de mărimi de pe site este foarte de util pentru alegerea și comandarea pantofilor din piele potriviți.
 4. Suport online pentru orice neclaritate / dubiu.
 5. Comenzile pot fi și en-gros. Așadar, dacă îți plac produsele PantofiDeFabrica.ro și vrei să le vinzi în propriul tău magazin, contactează departamentul de vânzări al magazinului pe adresa de e-mail contact@pantofidefabrica.ro.

În concluzie, după cum vezi, dacă îți dorești ceva cu adevărat, ții cont de stabilirea obiectivului, muncești cu seriozitate și înaintezi cu hotărâre, într-un fel sau altul visurile devin realitate!

Ce vis nu-ți dă pace? Cum ai de gând să-l îndeplinești?

PantofiDeFabrica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: