fbpx

Stalker pe Facebook? Rușinicăăăăăă!!! Poți mai mult de atât!

Stalker pe Facebook? Rușinicăăăăăă!!! Facebook nu îți spune cine ți-a vizitat profilul, dar când o să o facă, o să fie tragedie maximă! Și deși pe net sunt multe aplicații și progrămele care promit să îți dezvăluie vizitatorii secreți, sunt niște prostii înșelătoare. Nimic nu îți poate dezvălui cu certitudine cine te urmărește!

Pe LinkedIn, dacă ți-ai aruncat un ochișor pe pagina cuiva, rețeaua imediat îl anunță pe respectivul că profilul i-a fost vizitat de Xulescu. Nu poți să faci nicio mișcare pentru că LinkedIn-ul imediat te pârăște. Nu poți să-l verifici pe fostul deoarece rețeaua imediat te dă de gol. Și nu e deloc plăcut să fii prinsă.

LinkedIn-ul este o rețea business. Toți sunt scoși parcă din revistă. Toată lumea se poartă impecabil. Nu prea vezi superficialități sau superficiali. Acolo cu toții suntem într-un fel.

Varianta noastră cea mai bună.

Dacă intri, însă, pe Facebook… ei bine, aici vezi personalitatea omului. Te interesează cineva? O fi impresionant istoricul lui de pe LinkedIn, dar nu uita să-ți arunci privirea ageră și pe Facebook. Aici vezi adevărata personalitate a omului. Vezi ce postează și-ți dai seama nu doar care îi sunt preferințele culinare și vestimentare, îi descoperi și personalitate, dar și viața personală. Vezi unde a mers și cu cine. Vezi ce muzică ascultă. Vezi ce filme îi plac. Descoperi care îi sunt pasiunile, dar și punctele slabe. Dacă ești înzestrată cu puțin mai multă inteligență, imediat afli cu cine ai de-a face.

Dacă nu este o persoană foarte discretă și nu și-a setat ca profilul să-i fie vizibil doar pentru prieteni, atunci poți să-i vezi fără probleme evoluția din ultimii 10 ani.

Curiozitatea a ucis pisica!

Business-ul ca business-ul, aici lucrurile sunt simple și clare: omul competent, pregătit și ambițios se observă de la distanță. Dar cum facem cu dragostea? Cum facem cu relația aceea eșuată care nu îți dă pace? Mergi înainte? Așa ar fi ideal! Însă o perioadă rămâi captivă în poveste și îl tot verifici. De ce? De curiozitate, de dor sau pentru că ai prea mult timp liber. N-ai stare. Vrei să afli dacă și-a refăcut viața sau dacă poate trăi fără tine. Vrei să știi dacă este fericit și în siguranță, cică. Este modalitatea ta de a-i lua pulsul și nu rănești pe nimeni. Nu intenționezi să faci rău cuiva. Însă ai omis un aspect: îți faci rău ție însăți.

Ei bine, nimeni nu-i de neînlocuit. Mai devreme sau mai târziu, ochii care nu se văd se uită.

Nici block-ul nu te poate opri din a verifica pe cineva, nu-i așa?! Mărturisește tu ca între prietene, nu-i așa că ai un cont de Facebook secret de pe care îl verifici pe fostul, pe actuala acestuia și pe toți membrii familiei lui?! Spune drept! Nu te înroși, știm amândouă că te abții cu greu. Dacă te încălzește cu ceva, s-ar putea ca și el să te verifice pe tine, la fel și actuala lui iubită.

Stalker pe Facebook? Iată morala:

Trăiești în trecut. Omiți prezentul. Și aștepți un viitor care nu o să vină niciodată. Cu cât rămâi mai mult în povestea încheiată și îngropată, cu atât îți va fi mai greu să îți refaci viața. Nu sunt lupul moralist. Toate am trecut prin etapa asta a curiozității. Toate vrem să știm ce mai face fostul. Dar până când? Și în plus, de ce te mai interesează cineva care NU TE MAI VREA?

Mergi înainte. Lasă-l în urmă. Soarta lui nu mai este legată de a ta. Nu moare fără tine. Nu i se termină viața fără tine. Nu ajunge alcoolic. Nu rămâne pe drumuri. Nu agonizează în singurătate. Și chiar dacă o face, nu este responsabilitatea ta. Însă fii onestă cu tine însăți. Ți-e dor de el sau ești obsedată de prezența lui? Îi duci grija sau vrei să ai satisfacția că viața lui scârțâie fără tine?

Știi, drumul spre Iad este pavat cu intenții bune.

Stalker pe Facebook? Poate că ești inofensivă pentru cel pe care îl verifici, însă îți faci rău ție. Ia-ți de pe gât ștreangul unui trecut care nu îți face cinste. El nu o să se întoarcă și chiar dacă ar face-o, ciorba reîncălzită nu mai are același gust! Nu căuta cu lumânarea un eveniment dureros ca să îți înveți lecția. Știi, poți să te maturizezi și fără să te lovești cu capul de pragul de sus. O poți face fiind demnă! 😉 Viața este prea scurtă ca să ți-o trăiești urmărind online pe cineva.

Stalker pe Facebook? Poți mai mult de atât… du-te după el dacă au rămas lucruri nespunse, măcar să îl șochezi! :))))

Dacă ți-a plăcut articolul meu, citește și Conflictul te salvează din relația NEpotrivită în care te afli!

 

4 COMENTARII

  1. Gresesti. Omiti 3 situatii in care acest stalking este chiar util:

    1. Urmeaza sa te angajezi la o firma noua. Afli cine-ti va fi sef. A face nitel research mi se pare cel mai util si mai inteligent lucru pe care-l poti face.

    2. Vrei sa te cuplezi cu cineva. Cu o tipa. Sa zicem colega de facultate. Tu ai adaugat-o ca sunteti colegi, e normal sa ai toti colegii in lista, deci nu-i vei da de banuit. Daca te apuci si-i dai 20 de comentarii, e clar ca pari un disperat. Asa ca mai bine intri, o studiezi, o cunosti macar 10%, apoi te duci PREGATIT la atac.

    3. Parintii care-si urmaresc copiii o fac dintr-un motiv evident. Uneori, copiii SE ROAGA de parinti sa nu comunice cu ei prin comentarii. Am auzit de cazuri tembele de-a dreptul, in care mama ii spunea copilului ori copilei de 30 de ani sa manance, sa se imbrace, sa se odihneasca si alte chestii de genul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: