fbpx

Supranatural de Joe Dispenza

Supranatural de Joe Dispenza este una din cele mai bune cărți de sănătate și spiritualitate pe care le-am citit vreodată. Minunat este faptul că prin aplicarea principiilor și tehnicilor din această carte ne putem schimba fiziologia creierului și odată cu aceasta întreaga viață. Ce-i drept, probabil că ai citit multe cărți din categorii precum sănătate, psihologie, dezvoltare personală și așa mai departe, însă Supranatural nu promite așa cum fac restul cărților, ci chiar îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru ca tu să devii un om sănătos fizic, psihic și emoțional.

Religia ne învață că suntem la mâna lui Dumnezeu și că ne naștem cu un destin prestabilit. Părinții, școala și societatea ne programează așa cum cred ei că este bine, iar la maturitate, după o serie de erori și greșeli, ne trezim dintr-o dată bolnavi și la propriu și la figurat, nefericiți, depresivi și neputincioși.

Supranatural de Joe Dispenza ne convinge

că NU suntem neputincioși!

Supranatural: Cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite de Joe Dispenza ne demonstrează că nu suntem neputincioși, nu suntem la mâna destinului și toate programele care ne-au fost prezentate, pe care le-am preluat întocmai și pe care rulăm de când ne știm, pot fi eliminate. Joe Dispenza ne convinge că putem reveni la „setările din fabrică”, putem deveni oameni noi, sănătoși și împliniți. Poate că e de necrezut, dar și Iisus, în Noul Testament, ne învață cum să devenim Dumnezei, cum să devenim supranaturali și eroi în propriile noastre vieți.

Problema este că lecțiile Lui sunt atât de greu de înțeles, iar oamenii le-au răstălmăcit atât de puternic încât nici nu realizăm adevărul și esența din spatele cuvintelor Lui. Dar pentru că trăim într-o lume în care a recunoaște existența lui Dumnezeu este o rușine, avem nevoie de doctori, precum Joe Dispenza, care să ne spună cum anume putem face minuni și cum putem deveni supranaturali. Nu este nicio problemă în faptul că doctorii sunt mai credibili decât sfinții și marii avatari ai lumii. Important e să avem un crez, iar el să ne ajute să evoluăm.

Vestea bună este că Joe Dispenza este un doctor care a studiat o mulțime de ramuri ale medicinei și nu numai, cum ar fi neurologia, neuroștiința, epigenetica, biologia moleculară, fizica cuantică, chimia și funcțiile creierului, formarea memoriei, îmbătrânirea și chiar longevitatea. Iar dacă studiile sale nu sunt de ajuns, vă mărturisesc că acesta a reușit să se vindece de numeroase afecțiuni pe care le-a avut, însă cea mai fantastică realizare a lui este aceea că a reușit să meargă din nou, perfect normal, după un accident în urma căruia 6 (ȘASE) vertebre de la coloană au fost fracturate. Când doctorii i-au spus că nu va mai merge niciodată, el a demonstrat contrariul, vindecându-se complet. Supranatural de Dr. Joe Dispenza e o carte despre VINDECARE și CAPACITĂȚI NELIMITATE!

Vindecarea lui Joe Dispenza:

Aveam 26 de ani şi locuiam în sudul Californiei. Participam la un concurs de triatlon şi când mă îndreptam cu bicicleta către o intersecţie, un organizator mi-a făcut semn să virez. Eu am făcut-o fără să mă asigur şi în acel moment a trecut o maşină care mi-a distrus bicicleta şi a încercat să mă distruga şi pe mine.

În urma accidentului am avut 6 vertebre fracturate în coloană, multiple fracturi, fragmente osoase în măduva spinării şi câteva alte vertebre într-o stare foarte proastă. Medicii mi-au pus un diagnostic destul de grav, nu credeau că voi mai merge vreodată şi mi-au recomandat o intervenţie chirurgicală complexă, în care să-mi introducă o tijă pe toata lungimea coloanei, pentru a o susţine. Mi-au spus că trebuie să port ghips cel puţin jumătate de an. După ce am ascultat opinia a 4 chirurgi eminenţi, am luat decizia să nu mă operez, ceea ce i-a făcut să creadă că mi-am pierdut minţile. Nu puteam să-mi imaginez cum voi trăi restul vieţii cu un handicapat.

Am trecut de la modul meu de viaţă modern: dinamic, cu viaţă socială, cu o carieră, conducând maşini sport, etc., la cu totul altceva, fiind imobilizat la pat, stând cu faţa în jos.

Prin Supranatural, Dr. Joe Dispenza ne-a creat o punte  de legătură între lumea științei și lumea misticismului, punându-ne la dispoziție tehnici clare, pe care ORICINE le poate pune în aplicare pentru a trece de la stadiu de om neputincios, aflat în voia sorții, plutind pe apă cum îl duce vântul, la cel de OM SUPRANATURAL, sănătos și perfect capabil de ORICE. Supranatural de Joe Dispenza este un manual practic și unic care ne învață, punct cu punct, cum să ne depășim limitele pentru a dobândi o viață fabuloasă și deplină.

Ce conține Supranatural de Joe Dispenza

  1. Explicații clare despre motivele pentru care noi trăim pe pilot automat, în derivă, neputincioși și bolnavi;
  2. Studii de caz și exemple clare de vindecări spontane și reușite extraordinare, precum și modurile în care acești oameni au devenit supranaturali;
  3. Dovezi științifice, clar relatate, despre capacitatea noastră de a deveni supranaturali;
  4. Tehnici clare prin intermediul cărora ne putem schimba fiziologia creierului, modalitățile de gândire și simțire, pentru a deveni supranaturali;

Repet atât de des cuvântul „clar” tocmai pentru a demonstra că Supranatural este o carte despre claritate și încredere în posibilitățile infinite. Dar ce-i drept, chiar dacă este o carte clară, scrisă într-un limbaj cât se poate de comun, nu e ușor de asimilat, nu este o carte pe care să o citești ca pe un roman de dragoste. Din punctul meu de vedere, ca să deprind toate tool-urile din ea, dar mai ales ca să înțeleg atât de bine principiile ei încât ele să devină parte din noul meu fel de a fi, ar trebui să citesc Supranatural de Dr. Joe Dispenza de cel puțin 3 ori – lucru pe care cu singuranță îl voi face.

Orice aș scrie despre această carte este prea puțin, cuvintele mele sunt insuficiente pentru a reda importanța și măreția ei. În realitate nici nu vreau să divulg mai multe detalii deoarece esența e simplă: vrei să te vindeci de tine, cel nociv, bolnav, nefericit, depresiv, neputincios? Atunci trebuie să treci de la statutul de victimă oropsită, la cel de om care acționează, în sfârșit, în favoarea sa. Așa că ia cartea asta, studiaz-o până nu-i mai rămân filele întregi și aplică cu frenezie tot ceea ce înveți.

Cât de mult îți dorești să devii supranatural?

Supranatural de Dr. Joe Dispenza - editia II
Supranatural de Dr. Joe Dispenza – editia II

P.S. Citește Supranatural de Dr. Joe Dispenza cu mintea deschisă, fără idei preconcepute și fără prostii de genul „lasă că știu eu mai bine”.

Poți achiziționa ediția a II-a, revizuită și îmbunătățită, a cărții Supranatural de Dr. Joe Dispenza de la Editura Act și Politon, în variantă tipărită, eBook, AudioBook sau MP3 download.

Aici găsești oferte speciale de cărți din domenii precum sănătate, business, public speaking, dezvoltare personală, filolsofie, meditație, spiritualitate și multe altele. Reducerile variază între 10% și 70%. În plus, se acordă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei.

P.P.S. Abia aștept să primesc un nou colet cu cărți de la Editura Act și Politon, iar prima carte citită va fi, evident, una scrisă de Dr. Joe Dispenza! O să vă prezint cărțile într-un articol pe blog imediat ce le primesc.

act si politon

S-ar putea să îți placă și articolul despre cartea Cumpătare în 30 de zile – cum să reduci cantitatea de alcool sau să renunți complet la el în intimitatea căminului de Jack Canfield și Dave Adrews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: