fbpx

Terapie prin shopping cu Fashion-4U, magazin de haine online!

Terapie prin shopping? Haide, recunoaște că ai încercat cel puțin o dată în viața ta să alungi tristețea, frustrarea și nervii printr-o sesiune de shopping. Chiar dacă ai fugit de acasă cu cardul soțului și te-ai oprit în primul mall sau, pur și simplu, i-ai „pângărit” bugetul într-un magazin haine online, un exemplu relevant fiind chiar Fashion-4U, doar pentru a-l pedepsi pentru atenția de care te privează sau pentru a-i da o lecție, trebuie să admiți că shopping-ul a fost și este o soluție minune pentru a-ți recăpăta starea de bine și liniștea sufletească.

Nu este ușor să fii femeie. Nu este simplu deloc să fii o soție devotată. Este destul de dificil să fii mama perfectă, iubita ideală, soția de vis și așa mai departe. Sunt absolut convinsă că și bărbații au parte de provocările și frustrările lor. Și pe umerii lor se află multă responsabilitate, atât la job, cât și acasă. Însă femeia… femeia este eroina. Chiar dacă este percepută ca fiind sexul slab, în realitate este puterea și motorul familiei.

În spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică.

Cu toate acestea, chiar dacă majoritatea dintre noi suntem de 3 X FEMEIE și părem să avem putere și energie nelimitate, în realitate mai și obosim. Obosim. Plângem. Ne frustrăm. Ne temem. Ne debusoluăm. Ne măcinăm gândurile. Muncim și iubim de parcă astăzi ar fi ultima zi a vieții noastre. Și uite așa ajungem să simți nevoia unei EVADĂRI.

Femeia, pentru a-și menține tonusul, puterea și energia, pentru a înflori în continuare, pentru a se devolta, are nevoie de timp pentru ea. Are nevoie de acțiuni care să o facă fericită. Dăruindu-și iubire va putea să dăruiască celor din jur frumosul de care este ea capabilă. Și chiar dacă, de cele mai multe ori, femeile spun că nu au timp, în realitate ele NU au învățat sau refuză să își facă timp pentru ele.

Atunci când nimic nu pare să mai funcționeze corect în viața ei, a cumpăra haine online reprezintă o terapie pentru femeia încercată de anumite stări negative.

Ce spuneți, este o terapie eficientă sau este o iluzie care amorțește starea precară a sufletului?

Terapie prin shopping, iată care sunt principalele beneficii:

  • Modalitate eficientă de reducere a tristeții și a supărării;
  • Crește sentimentul de fericire;
  • Relaxează și eliberează mintea de gândurile negative;
  • Îmbunătățește semnificativ starea psihică;
  • Înlătură frustrarea;
  • Îmbunătățește starea de spirit;
  • Înveselește;
  • Crește stima de sine;
  • Relaxează;

Și cu siguranță șirul beneficiilor poate continua. Cu toate acestea, a face terapie prin shopping NU reprezintă rezolvarea problemei tale. De cele mai multe ori cumpărăturile amorțesc doar pe moment stările negative. Soluționarea situației fiind sarcina principală a problemei care te-a împins să recurgi la cumpărăturile emoționale și de care trebuie să te ocupi imediat ce ți-ai limpezit mintea.

Urmărește-ți comportamentul și dacă cumpărăturile reprezintă o modalitate de a fugi de responsabilitatea unei situații, atunci s-ar putea să te confrunți cu o problemă REALĂ. Această problemă reală nu o vei putea vindeca prin senzaționala terapie prin shopping, ci chiar la psiholog.

În afară de a-ți analiza comportamentul, fă un inventar al lucrurilor tale și o listă cu cele pe care le-ai cumpărat pe fond emoțional și nu le-ai folosit niciodată. Dacă lista lucrurilor inutile este mai lungă decât lista lucrurilor utile, atunci trebuie să iei măsuri.

Shopping-ul NU rezolvă problema! Dar poate fi momentul tău de respiro care te va ajuta să identifici cauza și soluția pentru acea problemă.

Atenție! Cumpărăturile pe fond emoțional creează dependență, te fac să rămâi des fără bani și chiar să sacrifici din bugetul alocat pentru lucrurile cu adevărat importante și astfel ajungi să cumperi ce nu ai nevoie.

În situația în care NU ai scăpat caii și nu faci din shopping o obsesie, mersul la cumpărături este similar cu două ore la SPA, dansul prin casă, mersul la coafor sau plimbatul cu bicicleta prin parc. Dacă shopping-ul te face să te simți bine în pielea ta, atunci este foarte bine.

Ideal este, dragă femeie, să-ți acorzi timp, atenție, iubire și să-ți faci daruri. Astfel îți vei spori stima de sine și îți vei menține vie flacăra fericirii. Dăruiește-le altora tot ce îți dorești, însă nu uita că cea mai importantă ființă din viața ta ești chiar tu. Nu este un clișeu ceea ce îți spun. Este un adevăr pe care mulți oameni refuză să îl ia în seamă și chiar să îl aplice în viețile lor.

Fii cel mai important om din viața ta, doar așa vei putea dărui și celorlalți din iubirea ta!

Îți sugerez să NU faci terapie prin shopping, ci doar să te relaxezi făcând cumpărăturile de care ai nevoie, dar care te fac și fericită!

Recomandarea mea de astăzi este magazinul online Fashion-4U, un shop online care comercializează haine, încălțăminte și accesorii de la branduri renumite, de cea mai bună calitate, moderne, la cele mai accesibile prețuri.

REDUCERILE DE TOAMNĂ de la Fashion-4U sfidează orice Black Friday posibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: