fbpx

Ținuta de Revelion, culoarea anului 2020 și renunțarea la lenjeria roșie!

Ținuta de Revelion … hainele pentru petrecerea anului… încă nu știi cu ce o să te îmbraci? Rușinică! Până acum trebuia să îți fi făcut temele. Însă înainte de a alerga prin magazine pentru a-ți alege cea mai frumoasă rochie pentru noaptea de Revelion, o să îți simplific puțin căutarea și o să îți ofer câteva recomandări care îți vor asigura o ținută impecabilă pentru petrecerea de Revelion.

Tu știi care este culoarea anului 2020? Ce-ar fi să surprinzi pe toată lumea cu o rochie care să aibă exact culoarea anului 2020?! Ei bine… surpriză… culoarea anului 2020 este… suspans… suspans… ALBASTRUL, dar nu orice nuanță de albastru, ci bleached coral.

Ținuta de Revelion ar putea fi albastră!

Rochie albastra cu dantela aurie
Rochie albastra cu dantela aurie

Oceanul a fost inspirația Institutului Pantone în alegerea acestei nuanțe de albastru. De ce oceanul? Deoarece criza de mediu care ucide Marea Barieră de Corali din Australia reprezintă o problemă globală, iar specialiștii Institutului Pantone doresc să tragă un semnal de alarmă pentru ca natura să fie protejată cu adevărat.

Așadar, albastrul este vedeta culorilor în anul 2020, însă în trend vor fi și verdele marin, bejul, neonul, turcoazul și albul nisipos. Totuși, pentru noaptea de Revelion eu propun un albastru electrizant, regal și elegant, tocmai de aceea îți recomand această rochie albastră cu dantelă aurie pe care o poți purta cu multă grație în noaptea dintre ani. Dantela este brodată și conferă rochiei un aspect prețios, decolteul în V îți accentuează frumusețea bustului, iar închiderea se face printr-un fermoar discret la spate.

Albastrul reprezintă culoarea regalității!

De ce să porți această rochie albastră în noaptea de Revelion? Pentru că albastru este culoarea regalității, pentru a fi în pas cu moda încă din minutul 1 al noului an, pentru a fi elegantă și pentru a-ți dezvălui trupul frumos și personalitatea puternică. Albastru nu este culoarea bărbaților, așa cum cred mulți oameni, ci este culoarea înțelepciunii transcendente.

Cu toate acestea, dacă totuși nu îți place albastru sau consideri că această culoare nu te avantajează, află că în noaptea de Revelion se poartă și roșul. Cred că știai, toată lumea știe că în seara de Revelion trebuie să porți NEAPĂRAT ceva roșu pentru a avea noroc tot anul viitor. Dar ce ar fi dacă anul acesta ai renunța la lenjeria intimă roșie și ți-ai alege, de exemplu, niște cizme roșii pe care să le porți cu o rochie neagră, scurtă. Cu little black dress și cizme roșii nu poți da greș.

Lenjerie intimă roșie? Ieși din acest tipar!

Cizme înalte Bexol roșii
Cizme înalte Bexol roșii

Îți recomand aceste cizme înalte Bexol roșii pentru a fi în noaptea de Revelion absolut suprinzătoare, o încântare pentru admiratorii tăi și un motiv de invidie pentru doamnele și domnișoarele care nu sunt atât de curajoase și de asumate încât să își pună în valoare frumusețea purtând niște cizme îndrăznețe.

Așadar, ținuta de Revelion trebuie să aibă un element central. Care va fi piesa vestimentară vedetă în cazul tău: rochia albastră sau cizmele roșii? În rochia albastră vei fi o apariție elegantă și senzuală, însă dacă porți o rochie neagră și cizmele roșii vei emana putere, siguranță și sexualitate prin toți pori.

Ținutele le alegi în funcție de personalitatea ta, însă trebuie să ții cont și de forma corpului tău și de tendințele în modă. Indiferent ce vei îmbrăca în noaptea de Revelion, îți doresc să ai un 2020 de succes, cu adevărat memorabil în cel mai bun sens.

Gata, ai rezolvat cu ținuta de Revelion!

La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: