fbpx

TU o poti salva pe Anastasia de Glioblastom, tumoare Ependimom MALIGNA

TU o poti salva pe Anastasia de Glioblastom, tumoare Ependimom MALIGNA, așa se numește campania de strângere de fonduri de pe Facebook organizată pentru micuța Anastasia diagnosticată cu o formă agresivă de cancer…

Anastasia are doar 3 ani și 3 luni. Cancerul i-a acoperit toată emisfera stângă a creierului, însă ea este puternică și curajoasă și se luptă nu doar să trăiască, luptă să se vindece. Așa micuță cum este ea, forța ei este inimaginabilă.

A trecut cu bine printr-o operație cu riscuri mari și șanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTĂ de contribuția fiecăruia dintre noi pentru a continua lupta pentru viață în Israel.

Anastasia are șanse să se vindece – medicii din Israel au confirmat!

Anastasia are nevoie de 100.000 euro. S-au strâns până acum 52.940 euro. Azi-dimineață am donat 85 de lei. Puțini, știu. Însă puțin cu puțin se face mult. Oricât ți-ai permite, donează! Fă-o pentru viață. Fă-o pentru acest caz cutremurător. Fă-o pentru acest copil minunat pe care îl putem salva.

Diagnosticul este crunt, cumplit și ne înspăimântă. Este cumplit de fiecare dată când auzi că un copil este bolnav de cancer. De unde cancerul ăsta la vârste atât de fragede?! Nu știm, nici n-are sens să mai întrebăm, putem doar să ne împotrivim cancerului și să luptăm împotriva lui organizând campanii umanitare, fiind altruiști, solidari și bravi!

Dorința de viață și tăria Anastasiei ne demonstrează cât de multă putere se află într-un om atât de mic și de fragil. Eu cred în salvarea Anastsiei și sper în vindecarea ei.

Orice sumă contează enorm! Donează, te rog!

 

Puteți dona în contul în lei deschis la Banca Transilvania: RO74BTRL04601201967888XX, pe numele tatălui Anastasiei, Daniel Hancianu.

 

Puteți, de asemenea, dona prin intermediul Facebook, însă Facebook percepe și el un anumit comision. Aici găsești campania Tu o poți salva pe Anastasia de Glioblastom, tumoare Ependimom MALIGNA.

 

Pentru mai multe detalii despre starea de sănătate a Anastasiei, puteți lua legătura cu prinții acesteia pe Facebook: Daniel Hancianu și Lavinia Hancianu.

Tu o poți salva pe Anastasia! Ni te alături?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: