fbpx

Un exemplu de afacere de succes: TopTur Transport

Un exemplu de afacere de succes? Ai așa ceva? Ce-ți trebuie pentru a înființa o afacere de succes?

Bani!

Și mai ce?

Vaste cunoștințe în domeniul ales. Experiență. Putere de muncă. Încredere în sine. Onestitate. Dorință de mai mult și mai bine. Curaj și multă, multă determinare!

Și dacă nu le ai pe toate?

Atragi lângă tine oamenii potriviți, mai pregătiți decât tine, poate, și care cred în visul tău cu aceeași ardoare.

Aceasta este rețeta succesului?

Nu! Însă reprezintă un bun început. Întâi te asiguri că ai calitățile necesare de a fi antreprenor, apoi strângi capitalul necesar și investești în domeniul pe care îl iubești.

Transformă pasiunea în vocație și o să ai succes!

Sunt niște etape pe care orice om, care își dorește să aibă propria afacere, trebuie să le urmeze înainte de a deveni antreprenor. N-ai cum să devii mare afacerist până când nu ai activat măcar câțiva ani în câmpul muncii, până când n-ai acumulat suficientă experiență.

Cum ai putea să excelezi într-un domeniu pe care nu îl cunoști? N-ai cum să ajungi pe scaunul fondatorului, administratorului, owner-ului, până când nu începi de jos. Întâi trebuie să îți cunoști domeniul de activitate de la cele mai mărunte lucruri până la cele mai complexe.

Majoritatea tinerilor de astăzi visează să devină antreprenori. Dar banii și norocul nu pică din cer. De fapt, când e vorba de afaceri, nu putem menționa norocul.

Succesul n-are nimic de-a face cu norocul.

Nu este deloc un lucru rău să vrei și să visezi la ceva, ba din contră. Însă nu este de ajuns să vrei. Trebuie și să ACȚIONEZI. Dorința fără acțiune nu înseamnă nimic. Antreprenoriatul presupune nu doar să fii propriul tău șef și să câștigi bani mulți, presupune să muncești mult mai mult decât angajații tăi, să fii devotat și 100% implicat în afacere. La început trebuie să îți dedici tot timpul, resursele și eforturile nu doar pentru bunul mers al companiei, ci mai ales pentru dezvoltarea ei perpetuă. Profitul trebuie reinvestit, asta înseamnă să gândești pe termen lung, să fii vizionar, să fii întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor tăi.

În vreme ce mulți tineri se tem să-și depășească limitele și să facă pasul cel mare în lumea afacerilor, mulțumindu-se cu statutul de angajat și un salariu sigur, dar decent, sunt alții, ceva mai curajoși și mai încrezători, care fac mai mult decât să își încerce norocul într-un anumit domeniu. Fac performanță și au parte de succes. De ce?

Nimeni nu poate sta în calea visului tău atunci când ești ferm hotărât să treci la un nivel superior de dezvoltare!

transport urgent
Transportă urgent cu TopTur Transport!

Un exemplu de afacere de succes este TopTur Transport, una dintre firmele de transport marfă din Ploiești de încredere, fondată de doi tineri care astăzi au doar 28 de ani.

După câțiva ani de muncă în Europa și în afara ei, cei doi tineri s-au decis să se întoarcă în România. În câțiva ani au reușit să demonstreze că în țara noastră se poate dezvolta o afacere de succes. Au demonstrat că pot fi un exemplu de afacere de succes. Cum? În 2011 a fost înființată firma TopTur Transport, care în prezent oferă servicii de transport de cea mai bună calitate.

Schimbarea propriilor mentalități din bine în mai bine și pasiunea pentru munca lor i-a determinat pe cei doi tineri să persevereze și astfel să-și câștige locul bine meritat în industria transporturilor.

TopTur Transport: întotdeauna mai buni decât ieri!

Astăzi TopTur Transport este un exemplu de afacere de succes! Este firma de transport urgent prezentă zilnic pe rutele din Prahova, Buzău, Dâmbovița și Ilfov și nu numai. Pe scurt, pasiunea lor i-a adus în atenția producătorilor locali. Acest fapt a condus la un parteneriat win-win în livrarea mărfurilor lor către clienții acestora. Producătorii locali își onorează toate comenzile datorită acestei firmei de transport.

TopTur Transport se ocupă cu:

  • transport orice marfă
  • transport urgent
  • transport frigorific
  • transport în regim termic controlat
  • distribuție de mărfuri
  • livrări la domiciliu.

transport marfa
Transportă orice tip de marfă cu TopTur Transport!

TopTur Transport transportă mărfuri generale, de la produse de mobilier, textile, electronice și electrocasnice, până la mărfuri perisabile, sub controlul temperaturii. De exemplu, producătorii de legume și fructe din Oradea sau producătorii de ouă din București sunt ajutați să își transporte mărfurile către un depozit central din Ploiești. De asemenea, TopTur Transport distribuie inclusiv mărfurile supermarketurilor către clienții lor: revânzători, hoteluri, restaurante și așa mai departe. Firma TopTur Transport face orice livrare la domiciliu pentru persoanele fizice sau la sediile persoanelor juridice.

Iată care sunt beneficiile de a apela la serviciile de transport marfă cu autoutilitare de 3,5 tone care nu necesită timp de oprire sau staționare, monitorizate prin satelit, de la TopTur Transport:

  • Punctualitate în livrarea comenzilor;
  • Siguranța mărfurilor și responsabilitatea în livrare;
  • Flexibilitatea și adaptarea la nevoile clientului;
  • Devotamentul față de client și respectarea cu strictețe a promisiunilor contractuale.

Pentru a avea succes trebuie să ai inima în afacere și afacerea în inimă!

Ne focusăm pe cerințele clienților și ne adaptăm nevoilor lor. Realizăm oferte personalizate și suntem disponibili chiar și în weekend pentru clienții noștri. – declară unul din fondatorii TopTur Transport.

Așadar, atunci când vrei să demonstrezi că se poate și acționezi cu încredere și profesionalism, succesul reprezintă un rezultat firesc.

Tu poți să îmi dai un exemplu de afacere de succes?

Ce afaceri de succes, fondate și administrate de tineri antreprenori din România, cunoști?

Acest articol a fost scris pentru Campania Donează 100 de EURO Pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: