fbpx

Videochat NON adult, de ce plătesc bărbații pentru așa ceva?

Videochat NON adult – află detalii, de ce plătesc bărbații pentru așa ceva?

De ce consumă bărbații materiale pornografice?

De ce plătesc bărbații pentru sex?

De ce bărbații sunt infideli?

De ce preferă bărbații brunetele?

De ce preferă bărbații femeile cu forme pline?

De ce?

De ce?

De ce?

Se spune că femeile sunt dificile și imposibil de înțeles. Însă în realitate și bărbatul este o ființă la fel de complexă. El are nevoi, dorințe și aspirații diferite, uneori, de ale femeilor, însă la fel de importante și de întemeiate. Răspunsul la această serie de întrebări NU este unul evident. Bărbații nu sunt porci și nici perverși, sunt doar neînțeleși și neiubiți. Și când ajung să conștientizeze că sunt neînțeleși și neiubiți, când nu mai reușesc să atingă potențialul lor maxim alături de femeia cu care sunt într-o relație, se refugiază în diverse brațe: uneori reale, alteori virtuale.

De ce plătesc bărbații pentru videochat NON adult?

Imaginează-ți un bărbat de succes. Are totul din punct de vedere financiar. Are o familie, o soție pe care o iubește, doi copii remarcabili, însă este nefericit. Dintr-un motiv sau altul – este nefericit. N-a reușit să-și trăiască tinerețea. Intimitatea conjugală nu mai este ca la început. Se simte singur, neînțeles, posibil și neiubit. Vânătorul din el suferă. Nu mai vânează, nu mai este dorit. Nu mai este admirat. Nu mai comunică și nu se mai simte bărbat. A ajuns o mașină de făcut bani. Este motorul familiei și stâlpul familiei și atât. Dar bărbatul, bărbatul unde este? Ce face el cu flacăra care arde în interior? Cum eliberează pasiunea? Pe cine seduce, pe cine mai cucerește? Pe cine mai posedă el cu îndrăzneală când soția, care deși îl iubește, are și ea o sumedenie de alte responsabilități?!

Nu totul se rezumă la sex. Nu. Nu despre sex este vorba, ci despre pasiune, validare, stimă de sine și două caracteristici care se află în ADN-ul oricărui bărbat: calitatea sa de vânător și dorința sa nestăpânită de a iubi și a fi iubit.

Din lipsa de comunicare, din cauza rușinii, din cauza monotoniei și a păcătosei rutini, partenerii se îndepărtează unul de altul și ajung să fie infideli. Și dacă nu sunt infideli, sunt nefericiți – și iarăși nu-i bine. Nu toți au tăria de a-și lua partenera de mâneca pentru a comunica cu ea și pentru a-i recunoaște motivele sale de nefericire. Foarte puțin sunt capabili să ia inițiativa pentru a reînvia flacăra pasiunii când în spate sunt deja 15-20 de ani de căsnicie.

Ce fac bărbații atunci?

Apelează la trucuri și artificii pentru a se simți din nou bărbați!

Astăzi aduc în discuție Ritzy Studio, studio de videochat din București. Modelele de videochat Ritzy Studio câștigă lunar peste 5000 de euro.

Principalele avantaje pe care fetele le obțin în cadrul acestui salon de videochat sunt:

  • Se asigură cazarea gratuită pentru modelele care nu sunt din București;
  • Grila de comisioane a modelelor este personalizată în funcție de experiență, abilități și potențial;
  • Se acordă bonusuri pentru recomandarea și aducerea în sistem a unui nou model, dar și pentru vechimea activității modelului și pentru cele mai mari încasări;
  • Modelele primesc acces gratuit la sală, la fitness&bodybuilding, cycling, aerobic, pilates, yoga și chiar zumba fitness.
  • Modelele de la Ritzy Studio primesc acces gratuit la piscină, saună, cursuri de dans și chiar arte marțiale;
  • Modelele beneficiază de cursuri de dezvoltare personală, cursuri de limba engleză, cursuri de psihologie și cursuri menite să dezvolte abilitățile de comunicare.

Așadar, fetele sunt mai mult decât motivate să lucreze în studioul de videochat Ritzy Studio, însă revenim la întrebarea inițială:

De ce plătesc bărbații pentru videochat NON adult când acest tip de videochat INTERZICE nuditatea?!

Exact, ai citit perfect. Ținuta MINIMĂ acceptată este lenjeria intimă. În cadrul acestei categorii, modelele NU se dezbracă complet. Rolul modelelor de videochat NON adult NU este acela de a trezi sexualitatea bărbatului, de a-i stârni pasiunea sau de a-l excita, ci de a-i fi AJUTORUL MORAL pe care nu îl găsește în altă parte sau pe care nu are curajul să îl solicite din altă parte.

Așadar, când bărbatul nu mai este fericit și nu mai poate comunica cu partenera sa, își îndreaptă privirea în alte părți. Unii bărbați se refugiază în muncă. Alții își varsă amarul în băutură. Unii devin chiar infideli, iar o altă categorie de bărbați, aleg discreția totală și plătesc un model de videochat non adult pentru a-i asculta.

Și nu o fac pentru a vedea un sân gol, ci pentru a comunica cu cineva pe placul lor. Pentru a discuta cu cineva cu care sunt pe aceeași lungime de undă. Indiferent dacă vorbim de videochat adult, non adult sau glamour, adică o combinație între cele două, videochat-ul se bazează pe comunicare.

Modelul de videochat te ascultă cu răbdare, nu te judecă, nu râde de tine, nu te umilește!

Când are loc conexiunea mentală dintre USER și model, atunci putem vorbi chiar de o prietenie virtuală. Sigur că nu este o prietenie inofensivă, uneori te poți îndrăgosti și pe internet, însă modelul de videochat este, de cele mai multe ori, psihologul la care oamenii nu îndrăznesc să apeleze. Poate fi și o amantă virtuală, până la urmă și infidelitatea emoțională este tot o formă de infidelitate, însă omul acela vrea doar să comunice cu cineva. Să scoată afară tot întunericul care îl apasă.

Așadar, dragele mele doamne și domnișoare, înainte de a ridica din sprânceană și de a blama, poate, acest domeniu de activitate, mai bine v-ați pune o serie de întrebări pentru a vă evalua relația cu partenerul vostru.

Este fericit cu tine?

Îi acorzi atenție?

Îl asculți?

Comunicați la fel de ușor și de sincer ca la început?

Îl faci să se simtă bărbat?

Îi inciți latura de vânător?

Râde cu poftă în preajma ta?

Încă îți povestește toate nebuniile posibile și imposibile?

Încă te îmbrățișează de parcă în următoarea clipă ar fi sfârșitul lumii?

Vine acasă cu bucurie?

Este entuziasmat când petreceți timp doar voi doi?

Preferă să-și petreacă timpul cu tine în loc să stea pe telefon?

Iubește-ți partenerul și fii alături de el 100%, altfel o altă femeie va suplini ceea ce tu nu îi mai oferi!

Acest articol a fost scris pentru Campania Donează 100 de EURO Pentru Radu Țuglea și îți promovăm afacerea pe blogurile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: