fbpx

Vindecarea spontană a credinței de Gregg Braden – despre paradigma falselor limite

Vindecarea Spontană a Credinței de Gregg Braden, despre paradigma falselor limite, nu este o carte de religie, ci o carte din categoriile dezvoltare personală / dezvoltare spirituală / NLP (neuro linguistic programming).

Sarcina noastră este aceea de a căuta în lume motive pentru a crede în noi înșine. De fiecare dată când găsim unul, el înlocuiește limitele pe care, în trecut, credeam că le aveam. Atunci când ne lăsăm în voia acelei noi posibilități, distrugem vechea paradigmă a falselor limite și descoperim vindecarea spontană a credințelor noastre.

Aceleași principii care ne permit să ne provocăm durere și apoi moarte funcționează și invers, oferindu-ne posibilitatea de a ne vindeca și bucura de viață.

Dacă un miracol este posibil pentru unul, este posibil pentru toți.

Așadar, această carte este despre vindecarea de credințele negative, adică despre vindecarea limitărilor false pe care le-am preluat din lume și pe care ni le impunem pentru a NU ne îndeplini visurile. Această carte este, totdată, și despre puterea credințelor noastre pozitive, adică despre potențialul nostru miraculor și REAL.

Dacă vrei să înțelegi cum ne îmbolnăvim de frici, cum funcționează gândirea negativă, cum am preluat credințe și limite din lume și cum am ajuns să folosim ceea ce știm sau credem că știm ÎMPOTRIVA NOASTRĂ, atunci îți recomand să citești Vindecarea Spontană a Credinței de Gregg Braden.

cuprins Vindecarea Spontana a Credintei
Cuprins Vindecarea Spontana a Credintei

Suferim din cauza concepțiilor și credințelor noastre. Incorecte cum sunt, ele ne ghidează fiecare pas al vieții și ne influențează fiecare experiență a vieții. Încă de mici am primit informații și nimeni nu ne-a învățat să procesăm informația la care am fost expuși. Bune sau rele, am preluat credințe, concepții și frici din mediul înconjurător. Cel mai mult ne-au influențat părinții, apoi societatea, școala, cercul de prieteni, filmele văzute, muzica ascultată și așa mai departe. Nu am fost învățați să gândim, ci am fost învățați și obligați să folosim de bun ceea ce ni s-a spus, fără să ne întrebăm dacă acea informație este benefică sau distructivă nouă. Așa s-au creat impresiile și convingerile noastre în baza cărora ne trăim zilele.

Ne trăim viața pe baza a ceea ce credem despre lume, despre noi, despre aptitudinile și despre limitele noastre.

În Vindecarea Spontană a Credinței Gregg Braden ne învață să gândim sănătos, să filtrăm informația, să eliminăm credințele toxice și nocive și ne arată modalitățile prin care ne putem exploata acel potențial nelimitat pe care îl avem. La baza scrierii acestei cărți se află atât o înțelepciune incredibilă, cât și dovezi științifice care au condus la convingerea fermă că mentalitatea și credințele noastre au literalmente puterea de a schimba cursul evenimentelor în Univers, de a întrerupe și redirecționa atât timpul, materia și spațiul, cât și evenimentele ce au loc în cadrul lor.

Așadar, cheia este să ne vindecăm de credințele care ne sunt potrivnice și să adoptăm o gândire sănătoasă, pozitivă, puternică și obiectivă. Dacă nu știi cum să faci acest lucru, autorul îți demonstrează pas cu pas care sunt alegerile pe care să le faci și cum să adopți schimbarea în viața ta, susținându-și teoriile prin dovezi științifice incontestabile.

Credința este PROGRAMUL care creează tipare în realitate.

În concluzie, realizând care este programul pe care rulezi, vei învăța să îl transformi așa cum vrei tu, căci tu ești creatorul propriei tale vieți. Vei învăța să faci alegeri conștiente, benefice pentru tine și în avantajul tău. Sigur că nu este ușor să elimini concepții pe care le ai de când te știi, să dizolvi credințe care se întind pe ani de experiență, să ignori impulsurile de moment sau să îți domini emoțiile dureroase, nesiguranța și frica, însă printr-un exercițiu susținut de voință vei învăța să gândești și să acționezi în avantajul tău. La început tot acest proces este greu și implică efort, dedicare, voință și stăpânire de sine, însă cu timpul te vei transforma și vei deveni un om nou – vei gândi și acționa în avantajul tău fără să mai duci o luptă interioară.

Vindecarea Spontană a Credinței de Gregg Braden nu este o carte chiar ușor de citit. Unele pasaje vei fi nevoit să le recitești, probabil că vei lua notițe și vei aplica exercițiile din carte, iar acest lucru necesită implicare din partea ta și mai mult timp alocat lecturii și introspecției. Cu toate acestea, dacă ești într-un proces de dezvoltare personală, cred că această carte merită efortul de a-i dedica câteva săptămâni pentru a citi cele 350 de pagini.

Vindecarea Spontană a Credinței te învață să îți schimbi fiziologia creierului!

Citește și: Secretele Pierdute Ale Rugăciunide Gregg Braden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite - 7 zile

Comentarii recente

ULTIMELE ARTICOLE

%d blogeri au apreciat: